Geef jij je medewerkers ook altijd graag kerstpakketten vlak voor de kerstdagen? Dat is heel goed, want het blijkt keer op keer weer dat mensen het heel erg waarderen dat hun baas op deze manier aan hen denkt! Zij waarderen het gebaar dat jij op deze manier maakt, ook al hebben ze de producten die je weggeeft niet echt meer nodig. Vroeger was dit natuurlijk wel anders, toen hadden veel mensen het echt helemaal niet breed en zij konden wel wat extra’s gebruiken. De kerstpakketten zaten dan vol met lekkernijen, zodat iedereen met de kerstdagen iets lekkers had om te eten. Vaak waren dit dingen waar men normaal gesproken geen geld voor had en dat werd dan echt gewaardeerd. Nu ligt dat natuurlijk wel iets anders, er zijn niet zoveel mensen met een baan die moeite hebben om rond te komen en die zich voor de kerstdagen niets lekkers kunnen veroorloven. Maar dat neemt niet weg dat dit nog steeds heel erg op prijs gesteld wordt en kerstpakketten met voedsel worden dan ook nog steeds heel erg veel verkocht.

Kerstpakketten kopen

Zoals gezegd zijn kerstpakketten gevuld met lekkere etenswaren bij veel werkgevers en werknemers nog steeds favoriet. Iets lekkers komt immers altijd wel van pas! Er kunnen heel veel verschillende artikelen in een dergelijk pakket zitten, denk dan bijvoorbeeld aan:

  • koffie
  • chips
  • koekjes
  • noedels

Maar voedsel is niet de enige optie, je ziet ook steeds vaker dat men kiest voor gebruiksartikelen of voor een combinatie van beide. Denk dan aan een mooi groot blik, met daarin heerlijke producten of een picknickmand gevuld met lekkers. Zo zijn er dus heel veel verschillende opties. Wat ook vaak gedaan wordt, is kiezen voor kerstpakketten in een bepaald thema. Er kan dan aan kleurenthema gedacht worden, zoals rood of goud, waarbij alles wat er in zit een verpakking heeft in die kleur. Dat staat natuurlijk heel erg sfeervol en het is leuk om te krijgen. Maar wat ook leuk is, is als thema een land kiezen. Denk dan aan een pakket met allemaal Hollandse of Italiaanse artikelen, of bijvoorbeeld een selectie van oosterse producten. Dit past allemaal natuurlijk heel goed bij elkaar en is ook erg leuk om zo te krijgen. Kerstpakketten zijn dus in heel veel verschillende thema’s te krijgen.

Vele mogelijkheden

Maar om uit zoveel verschillende mogelijkheden te kunnen kiezen, moet je wel kiezen voor een bedrijf dat een ruime keus in kerstpakketten heeft. KerstpakkettenXL is zo’n bedrijf, bij hen kun je echt voor heel veel verschillende opties terecht. Zij bieden bovendien niet alleen maar kant en klare opties aan, maar je kunt bij hen ook zelf een pakket samenstellen. Zo kun je het natuurlijk echt helemaal naar wens maken en dat is ideaal als je zelf al een heel specifiek idee hebt van wat er in moet komen te zitten. Vind jij traditionele kerstpakketten niet zo leuk om te geven, weet jij niet goed of jouw personeel dat wel zou waarderen? Dan kun je er bij hen ook voor kiezen om een giftcard te geven volgens het keuzeconcept. Je geeft daarmee de ontvanger de mogelijkheid om zelf te kiezen wat ze willen hebben. Zij hebben dan de mogelijkheid om alsnog een pakket te bestellen, maar ze kunnen ook kiezen voor het kopen van een belevenis, voor een cadeau of een cadeaubon. Ze hebben daarnaast ook nog de mogelijkheid om het bedrag te schenken aan een goed doel. Zo hebben ze dus helemaal zelf de hand in wat ze krijgen. Ben jij benieuwd naar wat voor mogelijkheden er allemaal zijn bij KerstpakkettenXL, dan moet je eens kijken op kerstpakkettenxl.nl!