Bent u op zoek naar een echt origineel relatiegeschenk dan kunt u bijvoorbeeld ijskrabbers laten bedrukken. IJskrabbers bedrukken is een uitstekend idee als cadeautje aan uw zakenrelaties, bezoekers van de jaarbeurs of aan uw eigen personeel. Dit artikel hoort bij de winter en u geeft als goede werkgever uw collega’s waarschijnlijk en kerstpakket. Het is vrij gebruikelijk om er een extra presentje in te doen. Hebt u geen idee wat u dit jaar moet geven? Laat dan eens ijskrabbers bedrukken met uw logo of bedrijfsgegevens en stop ze in de kerstpakketten. Hebt u hulp nodig met het ijskrabbers bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op jmpromotions.nl. Naast ijskrabbers bedrukken we nog vele andere spannende relatiegeschenken. Het kan geen kwaad om er wat mee te variëren. Dan hebt u een leuk presentje voor mannen, vrouwen en kinderen op de jaarbeurs. Verstandig om een wat bredere selectie aan geschenken te bestellen. Gelukkig vallen de winters tegenwoordig erg mee. Dat komt door de opwarming van de Aarde waardoor we enkel in januari een aantal weken in de ijzel en sneeuw zitten. Maar dat neemt niet weg dat u maar beter winterbanden onder uw auto kunt doen. De wegen worden namelijk niet alleen glad van de ijzel, maar ook door de gevallen bladeren op de weg. En als het dan toch vriest, dan wilt u wel snel uw ramen ijsvrij kunnen maken.

Het ijskrabbers bedrukken doet u natuurlijk bij ons

Denkt u er goed over na wat u op de krabbers zet? Misschien hebt u daarom wat hulp nodig. Voordat we uw ijskrabbers bedrukken kunt u daarom even contact met ons opnemen. Misschien heeft uw bedrijf nog geen spraakmakende logo of slagzin. Ons team van designers kan een aantal schetsen op papier zetten die we vervolgens op de krabbers bedrukken. Maar u kunt ook een wedstrijd uitschrijven zodat uw publiek een mooie slogan kan bedenken en daarnaast een leuke prijs kan winnen. Dat is alleen al een mooie manier van marketing. En als u vervolgens deze ijskrabbers laat bedrukken en gaat uitdelen dan krijgt u absoluut een grotere klandizie. Een grote hoeveelheid relatiegeschenken met uw logo of andere gegevens in huis hebben is aldus erg belangrijk. Wilt u daarnaast ook papier, pennen, ballonnen of zelfs horloges laten bedrukken? Dat is allemaal mogelijk bij JM Promotions want wij beschikken over diverse drukpersen die onder allerlei hoeken hun werk doen. Niet alleen kunnen we daardoor onder vreemde hoeken drukken, we kunnen ook vrijwel elk materiaal bedrukken. Zoals u waarschijnlijk wel begrijpt is er voor het ijskrabbers bedrukken een heel andere techniek nodig dan wanneer we een T-shirt gaan bedrukken.

We kunnen nog veel meer relatiegeschenken snel voor u bedrukken

Hebt u nog vragen over het ijskrabbers bedrukken of over een van de vele andere zaken die wij voor u kunnen regelen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op. U kunt bijvoorbeeld via de mail of de telefoon een offerte opvragen. Gaat u daarmee akkoord? Dan zal het ijskrabbers bedrukken snel van start gaan en zal u aan het einde van de week de krabbers ontvangen.

  • Geeft u precies door wat u op de krabbers wilt laten afdrukken. Bijvoorbeeld uw adresgegevens, bedrijfsnaam, slagzin en/of logo.
  • Geef ook de grootte en het lettertype aan.
  • En bedenk in welke kleuren u het wilt afdrukken; een fullcolour druk is iets duurder is een zwart-witte druk.
  • En bepaal op welke posities u wilt afdrukken: de boven- of onderkant van de krabber of liever op het handvat.