promoboer - Fietslampjes met logoWilt u fietslampjes met logo bedrukken van uw bedrijf of evenement? Voor fietslampjes met logo kunt u het beste eens de website Promoboer.nl bezoeken. Om diverse redenen is het verstandig om juist hier uw reclamemateriaal te laten verzorgen. Zo hanteren ze bijvoorbeeld een zeer voordelige prijs. Het betekent dat u niet veel hoeft te betalen om fietslampjes met logo in uw bezit te kunnen krijgen. Het betekent dus ook dat een goedkope manier is van reclame maken. Andere voordelen van Promoboer.nl:

  • Gratis proefdruk
  • Snelle levering
  • Vanaf 500 stuks

Alle fietslampjes zijn voorzien van led verlichting. De ontvanger van fietslampjes met logo kan dus zeer lang genieten van het gemak ervan. Vraag gelijk eens een offerte aan!

 Waarom fietslampjes met logo bedrukken effectief is

Dagelijks pakken veel mensen in ons land de fiets uit de schuur om naar het werk te gaan of richting school te gaan. In andere landen vinden ze het vrij bijzonder dat wij zo vaak en veel te fiets pakken, maar voor ons is het juist erg logisch. Ons land is zeer vlak, wat het niet al te moeilijk maakt om te fietsen. Daarbij zijn de afstanden in vergelijking tot veel andere landen behoorlijk kort. Zo kunnen we al binnen een paar honderd meter bij de supermarkt, school of op het werk zijn. In andere landen is dat wel anders. Daar moet men vaak eerst flinke heuvels beklimmen, vaak vele kilometers lang. Om die reden is het juist weer zeer onpraktisch om de fiets te gebruiken. Wat dat betreft zijn wij wel in het voordeel. Hierdoor besparen we aanzienlijk op de brandstofkosten, maar is het ook met het oog op het milieu een groot voordeel. Het is zelfs zo dat we veel tijd kunnen besparen door de fiets te pakken. Zo kunnen we vele files en stoplichten ontwijken, maar ook binnendoor weggetjes nemen om sneller op de plek van bestemming te komen. Het is echter van altijd van belang dat men zich houdt aan de veiligheid en de bijbehorende regels. Zo dient een fiets bijvoorbeeld altijd uitgerust te zijn met fietslampen. Zonder fietslampen kunt u in het donker misschien nog wel iets zien, maar zien automobilisten u zeer snel over het hoofd. Het hoeft maar een beetje schemerig te zijn om in een ongeluk verzeild te raken. Voor uw eigen veiligheid en die van anderen is het zeer verstandig om werkende fietslampen te hebben. U weet immers maar nooit of u, anders dan u had gepland, in de avonduren pas thuiskomt. Ook voor het fietsen in het bos heeft u verlichting nodig. Juist daar is het vaak behoorlijk donker, zeker wanneer het al een bewolkte dag is. Redenen genoeg dus om voor ondernemers fietslampjes met logo te bedrukken. Fietslampjes met logo kunt u heel gemakkelijk uitdelen aan fietsers. Fietslampjes met logo zal door menig fietser maar al te graag in ontvangst worden genomen, gewoonweg omdat ze altijd van pas kunnen komen. Fietslampjes met logo voldoen overigens gewoon aan de voorschriften zoals die gelden in ons land. Besluit de gebruiker van een tweewieler deze fietslampjes met logo te gebruiken? Dan gebeurt dit gewoon volgens de wettelijke eisen. Een boete krijgen is immers ontzettend vervelend.

Bezoek de website voor meer info

Wilt u meer te weten komen over het bedrukken van fietslampjes? Bezoek hiervoor eens de website Promoboer.nl. U ziet op de website gelijk al wat de mogelijkheden zijn. Klik op de fietslampjes met logo van uw keuze om gelijk een offerte op te kunnen vragen. Staat er binnenkort een evenement of reclamestunt op het programma? Overweeg dan zeker eens om fietslampjes hier onderdeel van uit te laten maken.