Het menselijk lichaam is als een complexe biologische machine waar dus ook brandstof in moet om het lichaam te laten functioneren. In een auto kun je benzine doen en er moet olie in om de motor soepel te laten draaien. Dat zijn in principe dus slechts twee ingrediƫnten die je zo in de auto kunt tanken. Maar als mens ben je afhankelijk van veel meer verschillende soorten brandstoffen. Je kunt de basisfuncties van je lijf prima laten functioneren als je genoeg vocht en eten binnen krijgt. Dus in principe zou je een tijd lang op alleen maar cola en patat kunnen leven. Je krijgt dan als het ware de minimale hoeveelheid brandstof nodig om in leven te blijven. Maar gezond is dit niet, want je ontbeert dan enorm veel noodzakelijke vitaminen, mineralen, calcium en andere belangrijke stoffen. Daarom hebben we de schrijf van 5 in het leven geroepen. Elke schijf bevat bepaalde voedingsmiddelen die je dagelijks tot je moet nemen om je lichaam gezond te houden. Denk aan:

  • Brood
  • Eieren
  • Melk
  • Groente en fruit
  • Noten

Je hebt dus te maken met 5 schijven en elk van die schrijven bevat verschillende voedingsmiddelen. Niet alleen moet je dagelijks van elke schijf wat eten, maar je moet ook voldoende uit elke schijf eten. Als je de hele dag de tijd had om met eten bezig te zijn, dan zou het geen probleem zijn. Maar we hebben het druk genoeg en juist eten schiet er vaak bij in. Het moet snel en vaak even tussendoor en daardoor kom je van alles tekort. Gelukkig kun je die tekorten aanvullen met vitaminesupplementen. Het is bijvoorbeeld heel verstandig om omega 3 visolie pillen te slikken. Alleen als je elke dag voldoende vis eet, krijgt je genoeg omega 3 visolie binnen. Maar de meeste mensen eten af en toe eens een visje of helemaal niet. Je moet ook maar net een visliefhebber zijn. Om toch elke dag voldoende omega 3 visolie binnen te krijgen, kun je dus supplementen slikken. Deze kun je bestellen bij vitaminecompleet. Via de website van vitaminecompleet.nl kun je allerlei verschillende supplementen kopen. Zo kun je er terecht voor multivitamine, maar je kunt er ook terecht voor omega 3 visolie. Deze kun je dus ook gemakkelijk online bestellen. Dat is mooi wanneer er toevallig een pandemie is met betrekking tot een snel verspreidend virus zoals dat begin 2020 het geval was. Je kunt dan online omega 3 visolie bestellen zonder je huis te verlaten. Op deze manier kun je toch je weerstand verbeteren en dat is uiteraard sowieso heel positief. 

Bestel de omega 3 visolie via de website 

Mocht je op zoek zijn naar omega 3 visolie, dan wil je kunnen profiteren van lage prijzen, hoge kwaliteit en optimaal bestelgemak. Voor al deze drie factoren, ben je bij vitaminecompleet aan het juiste adres. Je kunt de supplementen eenvoudig bestellen via de winkelwagen en je profiteer altijd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op

Heb je een vraag over omega 3 visolie of een ander supplement, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met de klantenservice van vitaminecompleet.