Het is niet bepaald fijn als je een dusdanig pijn in je nek hebt, dan je eigenlijk alleen nog maar kunt liggen met een kussen onder je nek. Dit overkwam mij na een bezoek aan het ziekenhuis van 12 dagen. Blijkbaar is dat net te lang, want nadat ik weer thuis kwam schoot het eigenlijk meteen in mijn nek. Op de zaterdag na mijn ontslag uit het ziekenhuis was er nog niets aan de hand, maar toen ik op de zondag mijn oude vertrouwde avondfietstocht maakte, schoot het opeens in mijn nek. Een enorme pulserende pijn ontstond nadat ik mijn hoofd goed heen en weer draaide bij een kruispunt. Je wilt niet aangereden worden en dus kijk je goed om je heen. Maar mijn nek was het daar niet mee eens en gaf me dus een intense pijn. Ik moest op dat moment nog een flink eind fietsen voor ik weer thuis was en de rit naar huis was alles behalve prettig te noemen. Het was ook geen stijfheid of iets dergelijk. Het was een actieve pulserende pijn en geen enkele houding kon de pijn verlichten. Eenmaal thuis heb ik twee paracetamol genomen en ben gaan liggen en daardoor zakte de pijn weg. De volgende dag ben ik meteen opzoek gegaan naar een ontspanningsmassage in Rotterdam. Ik ging er vanuit dat 12 dagen in het ziekenhuis en dus ook 12 dagen in een verkeerde houding, deze pijn had veroorzaakt. Je moet je voorstellen dat je in het ziekenhuis al die dagen in bed zit met je nek in een gebogen houding. Je kijkt op je telefoon, je tablet, je laptop en je hebt nauwelijks beweging. Na die 12 dagen stap je direct weer in je oude routine waarbij je juist wel veel beweegt en dat contrast is hoogstwaarschijnlijk de oorzaak geweest van het euvel. Maar een dergelijke pijn heeft uiteraard een duidelijke fysieke oorzaak en daarom ben ik op zoek gegaan naar een ontspanningsmassage in Rotterdam. Deze heb ik gevonden in de vorm van Babor Institute Kralingen. Ik heb de masseur ingelicht over mijn symptomen en de vermoedelijke oorzaak en met die informatie is hij vervolgens aan de slag gegaan. Klachten of niet, een ontspanningsmassage in Rotterdam is sowieso een goed idee. Na een kwartiertje begin je weg te dromen en na een half uur ben je eigenlijk 100% ontspannen. De pijn waarmee ik binnen kwam was dan ook helemaal verdwenen en vervolgens duurt het nog een half uur voordat de ontspanningsmassage in Rotterdam voorbij is. Ik kan een dergelijke ontspanningsmassage in Rotterdam bij Babor Institute Kralingen dan ook van harte aanbevelen. Of je nu pijn hebt of niet, een ontspanningsmassage maakt je weer helemaal de oude.

Haal alles uit de ontspanningsmassage in Rotterdam

Als je geen klachten hebt, dan kun je in principe gewoon gaan liggen en genieten. Na de ontspanningsmassage in Rotterdam zal je je herboren voelen en helemaal ontspannen zijn. Mocht je echter een klacht hebben zoals ik met mijn nek, geef dit dan van te voren aan. De masseur of masseuse kan dan daar dan rekening mee houden en pogen om de pijn of de klacht te verlichten of zelfs helemaal te verwijderen. Op deze manier haal je werkelijk alles uit de ontspanningsmassage in Rotterdam.

Kies voor één van de vele verschillende diensten

Je kunt bij Babor Institute Kralingen niet alleen maar terecht voor een ontspanningsmassage. Je kunt hier ook terecht voor één van de volgende diensten:

  • Wellness
  • Gezichtsbehandeling
  • Acne behandeling
  • Huidverbetering
  • Anti Aging

Kijk op de site voor een overzicht van alle mogelijkheden.