Een tijdje geleden zocht ik een kapper in Venlo. Ik was niet meer tevreden over de kapper in Venlo waar ik al jaren naartoe ging. Het was eigenlijk altijd hetzelfde, en ik was niet blij met de prijs-kwaliteitverhouding. Ik had het gevoel dat ik meer waar voor mijn geld zou kunnen krijgen. Op een gegeven moment kwam ik een kapper in Venlo tegen, en daar ben ik gewoon naar binnen gegaan. Ik heb eerst meer informatie gevraagd, ik was erg benieuwd wat deze kapper in Venlo te bieden had. Toen ik er binnen kwam, merkte ik gelijk dat het heel iets anders was dan wat ik gewend was. Ik ging altijd naar een gewone goedkope kapper bij mij in de straat. Altijd hetzelfde kapsel, in een vrij ongezellige ruimte. Maar ik wist niet dat er op het gebied van herenkappers in Venray nog veel meer te beleven was. Ik kwam binnen bij De Heerenkamer, de kapper in Venlo die ik heb ontdekt en waar ik nooit meer weg wil. En de hele sfeer en ambiance was direct anders dan bij andere kappers in Venlo, vond ik. Ik moet zeggen dat ik dit een hele prettige ervaring vond. Je bent geen nummer of de zoveelste klant, maar je wordt echt als mens behandeld. Je voelt ook dat alles in het teken staat van verzorging van de man. Iets waar ik me helemaal in kan vinden. Tegenwoordig is het voor mannen net zo normaal als voor vrouwen om zich te laten verzorgen. En waarom niet? Als je dan toch voor een barbershop met alle verzorging die erbij komt kijken kiest, kun je het maar beter in een keer goed doen. En dat doe je zeker als je voor De Heerenkamer kiest.

Wat kan deze kapper in Venlo voor jou betekenen?

Ga gewoon eens langs bij deze bijzondere kapper in Venlo en ontdek zelf wat ze voor je kunnen betekenen. Het is zo heerlijk om je compleet in de watten te laten leggen, dat heb ik inmiddels ook meerdere keren laten doen bij De Heerenkamer. Ik kan je aanraden om je telefoon gewoon even helemaal op stil te zetten, en je over te geven aan deze vakkundige mannen. Het is echt een zaak voor kerels, wat voor een unieke en prettige sfeer zorgt. Je hebt echt even me-time, en er komen ook altijd leuke gesprekken op gang. Als je bij de Heerenkamer langs gaat, kun je zeker genieten van een aantal privileges:

  • Ze werken met laatste kniptechnieken
  • Hele fijne sfeer
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Vakwerk

Natuurlijk is de sfeer en de verzorging heel fijn. Maar je wil natuurlijk ook met een goed kapsel de zaak verlaten. Gelukkig kun je daar bij deze zaak ook zeker van op aan.

Naast goede service levert deze barbershop vakwerk

Hier werken geweldige kappers, die je altijd goed advies kunnen geven. Dat is heel fijn, zeker voor iemand als ik die het lastig vindt om keuzes te maken en eigenlijk geen verstand heeft van kapsels. Ze staan altijd voor je klaar en geven je advies waar je echt iets aan hebt. De keuze blijft echter altijd aan jezelf, dat is ook erg fijn. Op die manier kun je wel iets nieuws uitproberen, maar blijf je wel dicht bij jezelf. Ze werken ook met kwaliteitsproducten, dat heb ik echt gemerkt aan de kwaliteit van mijn haar. Na een bezoek aan deze barbershop ziet mijn haar er een stuk gezonder uit, dus dat is ook een groot pluspunt. Ga gewoon eens naar De Heerenkamer en laat je onder handen nemen, daar zul je geen spijt van krijgen.