Via gastouderbureau Snoesje kunt u in contact komen met een gastouders in Enschede die kleinschalig en betrouwbaar zijn. Er zijn verschillende opties die we straks voor u zullen opnoemen. Eerst zullen we echter vertellen wat de voordelen zijn van opvang regelen voor uw kind via dit gastouderbureau.

 • De aanpak is erg persoonlijk en u heeft het heft in handen: u kiest zelf de gastouder die u het meest geschikt vindt.
 • U kunt vrijblijvend met verschillende gastouders kennis maken alvorens u een keuze maakt.
 • Het gastouderbureau biedt u en uw kind vastigheid: een vast iemand zorgt voor uw kind zodat u en uw kind een band met deze persoon kunnen opbouwen.
 • Gastouderbureau Snoesje zorgt voor vervangende opvang als uw vaste oppas een keer ziek is of op vakantie gaat.
 • Het gastouderbureau biedt opvang voor een zeer gunstig tarief.
 • De opvang is flexibel: er is zelfs opvang te regelen voor 24 uur per dag en zeven dagen per week.
 • De opvang is altijd kleinschalig. Het gastouderbureau garandeert dat de groepen uit niet meer dan vijf kinderen bestaan.

In het volgende zullen we, zoals eerder is aangekondigd, verschillende mogelijkheden wat betreft kinderopvang door gastouders opsommen waar u via gastouderbureau Snoesje mee in contact kunt komen. Vervolgens zullen we u vertellen waar u meer informatie kunt vinden en hoe u in contact kunt komen met het gastouderbureau.

Gastouderbureau: verschillende opties in Enschede

Via de website http://www.gastouderbureausnoesje.nl/kinderopvang-in-enschede.html komt u terecht bij de verschillende gastouders in Enschede die kleinschalige kinderopvang bieden. We zullen hier kort een selectie voor u opnoemen. Voor een volledig overzicht en als u meer informatie wilt kunt u terecht op bovengenoemde website. Hier kunt u op elke afzonderlijke kinderopvang of gastouder klikken en zo terechtkomen bij informatie over de verschillende kinderopvangcentra. De verschillende mogelijkheden wat betreft gastouders in Enschede die aangeraden worden door gastouderbureau Snoesje zijn onderstaande.

 • Gastouderopvang Happiness: deze opvang wordt geleid door Georgette en is gevestigd in de wijk De Eschmarke, in Eekmaat. In deze wijk zijn volop mogelijkheden om met de kinderen te fietsen en te wandelen, maar ook in de achtertuin van het huis van Georgette kunnen de kinderen zich vermaken. Ze is gediplomeerd pedagogisch medewerker in een kinderopvang en heeft in het kader van de opleiding ervaring opgedaan als stagiair.
 • Gastouder Pip: Pip is het gastouderbedrijf van Petra Haringsma. Zij heeft een ruime ervaring opgedaan: ze heeft maar liefst 20 jaar in de zorg gewerkt en vijf jaar in een kinderdagverblijf. Uw kind is dus in goede handen. Ze woont in Enschede vlakbij het Wooldrikspark, waar uw kind zich met mooi weer uitstekend kan vermaken. Petra vangt met Gastouder Pip kinderen op tussen de 0 en 4 jaar.
 • Gastouder Nahrien: Nahrien is 29 jaar oud en is sinds kort gastouder. Ze heeft haar woning en tuin hier helemaal op aangepast en daardoor kunnen de kinderen zowel binnen als buiten leuk en veilig spelen. Nahrien biedt opvang op dinsdag en woensdag, maar kan in overleg ook in het weekend uw kind opvangen. Ze is in het bezit van een Kinder EHBO certificaat.
 • Gastouder De Regenboog: Nejme, moeder van drie kinderen, woont in Esmarke, in het oosten van Enschede, en heeft daar een kleinschalige kinderopvang. In het huis kunnen kinderen lekker spelen, maar bij mooi weer bezoekt Nejme vaak het parkje in de buurt. Ze heeft Sociaal Pedagogisch Werk niveau 3 gestudeerd en ook veel ervaring opgedaan tijdens haar werk op een peuterspeelzaal en als overblijfmoeder.
 • Gastouder Caroline: Caroline woont met haar man en twee kinderen in de wijk Veldkamp. Ze heeft als juf ervaring opgedaan en is daarna als gastouder begonnen omdat ze graag met kinderen werkt. Kinderen kunnen onder begeleiding spelen in een van de speeltuinen in de buurt van Carolines huis, maar kunnen ook hun energie kwijt in haar achtertuin.

Via gastouderbureau Snoesje kunt u in contact komen met alle bovengenoemde gastouders. Dit is echter slechts een greep uit de mogelijkheden wat betreft kinderopvang en gastouders die het gastouderbureau u aan kan raden. Neem voor een compleet overzicht en meer informatie een kijkje op de website van het gastouderbureau, die hierboven al gegeven is.

Meer informatie en contactgegevens

Zoals gezegd kunt u via bovengenoemde website meer informatie vinden over het gastouderschap en over het gastouderbureau. Ook kunt u hier doorklikken naar de Facebook- en Twitterpagina’s van Snoesje. Hier kunt u nog meer informatie vinden over uiteenlopende zaken die te maken hebben met het gastouderschap, kunt u de laatste ontwikkelingen wat betreft het bureau en het gastouderschap volgen, en kunt u lezen wat verschillende ouders en gastouders te zeggen hebben. Daarnaast vindt u natuurlijk de contactgegevens op de website. Als u vragen heeft kunt u bellen naar het nummer 053-5726115 of een e-mail sturen naar info@gastouderbureausnoesje.nl. Ook kunt u een uitgebreide informatiefolder aanvragen. Daarnaast kunt u natuurlijk bellen of een e-mail sturen als u opmerkingen heeft of de procedure van het zoeken naar een gastouder in gang wilt zetten. Ook kunt u op de website de procedure beginnen door een online formulier in te vullen. Hierop vult u gegevens in van de ouders en van de kinderen, en natuurlijk voor welke dagen u kinderopvang zoekt. Er wordt vervolgens zo snel mogelijk contact met u opgenomen en een intakegesprek gepland. Gastouderbureau Snoesje gaat dan samen met u op zoek naar de gastouder die bij u en uw kind past en aan al uw eisen voldoet.