Als je op zoek bent naar een boekhouder in Amstelveen, dan kan ik je Frank Hendriks Administratiekantoor ten zeerste aanraden. Zij bieden namelijk een uitstekende service wanneer het gaat om de boekhouding en zijn daarnaast ook erg betaalbaar. Ik was zelf ook op zoek naar een boekhouder in Amstelveen. Eentje die niet alleen betaalbaar is, maar ook betrouwbaar en professioneel. Gelukkig heb ik Frank Hendriks Administratiekantoor gevonden. 

Een betrouwbare en betaalbare boekhouder in Amstelveen 

Frank Hendriks Administratiekantoor is dus een betrouwbare en betaalbare boekhouder in Amstelveen. Ik heb zelf een middelgroot bedrijf. Wij verkopen zowel online als in een fysieke winkel horloges van allerlei verschillende merken. Toen ik het bedrijf een aantal jaren geleden had opgezet, deed ik de boekhouding zelf. Ik had een compagnon die voor de inkoop, verkoop en logistiek zorgde en de administratie nam ik zelf op me. Dit ging voor een langere tijd goed, omdat de financiële administratie van een kleine webwinkel gemakkelijk bij te houden is. Echter begon onze webwinkel steeds meer te groeien en kregen wij steeds meer klanten. Wij hadden toen besloten om een fysieke winkel te openen om daar ook horloges te gaan verkopen. De eerste vestiging openden wij in Amstelveen. Dit liep ook erg goed. Mensen vonden het toch wel fijn om de horloges in het echt te kunnen bekijken en uit te proberen in de winkel. Ook is het voor klanten fijn dat ze voor service in een fysieke winkel terecht kunnen. Als de batterij van een horloge bijvoorbeeld leeg is of er een defect in het horloge zit, kunnen ze deze in de winkel afgeven in plaats van deze naar ons terug te sturen. Inmiddels hebben wij nog meer vestigingen geopend in Den Haag, Amersfoort en Den Bosch. Je kunt dus wel zeggen dat het met onze winkels ook erg goed gaat. Omdat het dus zo goed gaat met de online en fysieke winkels, hadden wij ook behoefte aan meer personeel om ons te helpen. Zo hebben we winkelpersoneel in moeten huren en hebben we een aantal mensen die onze voorraad beheren en de logistiek regelen. Nu alles zo gegroeid is, kan ik zelf ook de financiële administratie niet meer bijhouden. Er zijn namelijk zoveel dingen die ik moet regelen, dat ik door de bomen gewoon het bos niet meer zie. Ik was dus op zoek naar een goede boekhouder in Amstelveen. Na wat zoeken, ben ik bij Frank Hendriks Administratiekantoor uitgekomen. Zij zijn een boekhouder in Amstelveen die kan helpen bij: 

  • Het samenstellen van een ondernemingsplan 
  • De financiële administratie 
  • Fiscale dienstverlening 
  • Salarisadministratie 
  • Financieel advies 

Frank Hendriks Administratiekantoor is dus een boekhouder in Amstelveen die kan helpen bij alles wat met de boekhouding te maken heeft. Ze zijn erg professioneel en zeer betrouwbaar. Ik hoef enkel de stukken aan te leveren waar zij om vragen en verder zorgen zij ervoor dat onze boekhouding altijd netjes op orde is. Het is namelijk wel zo fijn om te weten dat dat in orde is en je je daar niet meer druk om hoeft te maken. 

Neem contact op voor advies of maak een afspraak 

Als je dus ook een boekhouder in Amstelveen zoekt, dan raad ik je Frank Hendriks Administratiekantoor aan. Zij zorgen ervoor dat je boekhouding altijd in orde is en je hoeft er zelf niet meer naar om te kijken. Kijk op http://administratie-amstelveen.nl/boekhouder-amstelveen/ voor meer informatie of neem contact met ze op voor een afspraak. Zij kunnen je uitstekend advies bieden op het gebied van je financiële administratie. Ik ben in ieder geval blij dat ik mij niet meer druk hoef te maken over de boekhouding.