Stoppen met roken is niet voor iedereen gemakkelijk. U begint eraan, maar grijpt uiteindelijk toch weer naar die sigaret. U kunt nu stoppen met roken door acupunctuur in Rotterdam. Door te stoppen met roken met acupunctuur in Rotterdam heeft u net dat steuntje in de rug waardoor u niet meer naar een sigaret grijpt. Deze Chinese geneeswijze is al duizenden jaren oud en heeft al veel mensen geholpen met hun lichamelijke en geestelijke welzijn. Wij vertellen u graag meer over stoppen met roken dankzij acupunctuur in Rotterdam. Hierbij leggen wij u niet alleen uit wat onze werkwijze is, maar ook hoe u kunt stoppen met roken dankzij acupunctuur in Rotterdam.

Veel voordelen voor stoppen met roken dankzij acupunctuur in Rotterdam

Stoppen met roken dankzij acupunctuur in Rotterdam geeft u net die extra steun die u nodig heeft als u daadwerkelijk wilt stoppen. Wij doen niet alleen de acupunctuurbehandeling, maar maken ook een plan van aanpak voor de moeilijke momenten. Stoppen met roken dankzij acupunctuur in Rotterdam gaat dus verder dan alleen de Chinese geneeswijze, maar helpt u ook om bepaalde situaties aan te pakken. Hierbij kijken we naar de beweegredenen waarom u wilt stoppen met roken dankzij acupunctuur in Rotterdam en maken we van daaruit een plan van aanpak. Daarna volgt de acupunctuurbehandeling in combinatie met ooracupunctuur. Hierbij worden een aantal verblijfsknopjes, pleisters met een balletje, op reactieve punten op het oor geplakt, in combinatie met acupunctuurnaalden. Deze behandeling zorgt ervoor dat de nicotinebehoefte minder wordt of zelfs volledig verdwijnt. Door te stoppen met roken dankzij acupunctuur in Rotterdam gaan ook de bijverschijnselen, zoals stress, onrust en drang naar eten, weg. Daarnaast heeft de behandeling nog enkele voordelen:

  • U verzekert uzelf van een deskundige en betrouwbare aanpak
  • De nicotinebehoefte wordt minder of gaat zelfs helemaal weg
  • De bijverschijnselen zoals stress, onrust en drang naar eten worden minder
  • De behandeling wordt vaak vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering
  • U heeft niet alleen een acupunctuurbehandeling, maar ook een plan van aanpak voor de moeilijke momenten.

Door deze voordelen, en zeker laatstgenoemde, is er een grote kans van slagen. Deze kans wordt verhoogd wanneer u drie afspraken in drie weken laat inplannen. U moet daarnaast wel een duidelijk doel hebben om te stoppen en echt willen. Zo komt u geheel van het roken af. Laat daarom deze kans niet aan u voorbij gaan, maar boek vandaag nog een acupunctuurbehandeling in onze praktijk. U zult versteld staan van het eindresultaat.

U kunt te allen tijde bij ons terecht

Acupunctuur aan de Maas is uw specialist als u wilt stoppen met roken dankzij acupunctuur in Rotterdam. Wij zijn een professionele en persoonlijke praktijk met René van Lier als acupuncturist. Onze praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong, de beroepsvereniging voor Chinese geneeswijzen. Wij behandelen niet alleen mensen die willen stoppen met roken, maar ook mensen die problemen hebben met de vruchtbaarheid, hooikoorts hebben, stress hebben, problemen hebben bij de zwangerschap en ga zo maar door. Op onze website, https://www.acupunctuur-aandemaas.com, kunt u al onze behandelingen zien inclusief een omschrijving wat deze behandeling inhoudt. Zo kunt u te allen tijde bij ons terecht om af te komen van al uw problemen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Onze medewerkers helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen en kunnen u al het advies dat u nodig heeft geven. Zo weet u altijd wat u bij onze behandelingen kunt verwachten. Lees meer…