Een bedrijfspand plaatsen is een geweldig idee als u hiervan af wilt. Wellicht moet u bezuinigen vanwege deze moeilijke economische zware tijden. Dat is vreselijk maar waarom zou u te veel blijven betalen voor een dure ruimte die u wellicht toch niet helemaal in gebruik hebt genomen? Dan kunt u beter verhuizen naar een kleiner pand dat ook afdoende dienst kan doen als uw kantoor. Wellicht zien we het helemaal verkeerd en gaat het juist hartstikke goed met uw bedrijf. Zo goed zelfs dat een verhuizing naar iets groters zeer zeker op de korte termijn zal moeten worden gedaan. Dat is dan weer geweldig nieuws en daarbij willen we u van harte feliciteren. Hoe u het ook wendt of keert, een bedrijfspand plaatsen kunt u het beste doen via onze website. Niet alleen kunt u hier uw eigen bedrijfspand plaatsen, ook kunt u op zoek gaan naar nieuwe locaties. Er staan vele aanbiedingen en advertenties op en deze database wordt dagelijks ververst. Dat maakt het ook een leuke uitdaging om hier te zoeken, u weet maar nooit wat u zult tegenkomen. Een bedrijfspand plaatsen is niet alleen erg verstandig om via het internet te doen, het kan ook nog eens geheel kosteloos. Klinkt u dat als muziek in de oren maar wilt u toch eerst graag de kat uit de boom kijken? Dan neemt u toch gewoon eventjes contact met ons op. Ons mailadres, telefoonnummer en bezoekadres bij ons kantoor in Hengelo staan allen keurig vermeldt op de contactpagina. U zult dit in een handomdraai kunnen vinden en dan kunt u alle informatie opvragen omtrent het bedrijfspand plaatsen. Het is nu eenmaal zo dat u de meeste bezoekers voor uw advertentie via het internet kunt krijgen en dat wij alles op alles zullen zetten om u van dienst te zijn tijdens eventuele bemiddelingen. Aan het bedrijfspand plaatsen zijn geen extra kosten verbonden en u kunt onze site dan ook zien als een open platform voor kopers en verkopers, huurders en verhuurders.

Het bedrijfspand plaatsen

Een bedrijfspand plaatsen is eenvoudig te verwerkelijken als u de volgende stappen opvolgt.

  • Natuurlijk gaat u eerst naar onze website: debedrijfsmaklaar.nl. Daar vindt u de knop: “zelf pand plaatsen”
  • Eenmaal daar aangekomen kunt u uw gegevens in gaan vullen. Het eerste dat we nodig hebben is het aantal objecten dat u wilt gaan plaatsen. Wellicht wilt u meer dan een bedrijfspand plaatsen, bij ons kan het allemaal.
  • Dan kunt u aangeven of u een raamposter wilt ontvangen om de kans op een snelle verkoop te vergroten. Ook daarbij kunt u aangeven welk type u wilt hebben: te koop of te huur.
  • Daarna geeft u aan om welk object het is: een bedrijfspand plaatsen kan hier bijvoorbeeld zowel op verkoop als verhuur slaan. Maar het kan ook om iets totaal anders dan een bedrijfspand gaan. Voor ons maakt het niets uit dus als u een kavel, een winkelruimte of een garagebox wilt verkopen of verhuren: wij zijn van alle markten thuis.
  • Dan hebben we uw adres- en contactgegevens nog nodig.
  • En ten slotte voegt u nog enkele opmerkingen of vragen toe.

Dan kunt u het opslaan en bekijken wij uw aanvraag. Als het is goedgekeurd dan is het bedrijfspand plaatsen afgerond en zal het snel te zien zijn tussen de andere advertenties. U krijgt uw raamposters dan zo snel mogelijk toegestuurd en dan zal het bedrijfspand plaatsen via onze site in no time resulteren in een verkoop of een verhuur. Wij laten niemand in de kou staan en zijn van geen kleintje vervaard. U zult er dan ook zeker geen spijt van krijgen dat u voor onze site hebt gekozen om een bedrijfspand plaatsen. Plaats vandaag nog een advertentie en de kans is groot dat u binnen een week al een hoop interesse hebt opgewekt bij potentiële kopers of huurders.

Meer weten? Kijk dan eens op de website

Op de site vindt u voor iedereen veel aanvullende informatie. Zowel de koper zoals de verkoper kunnen we hierin geleiden. De meeste mensen hebben voldoende aan de vermelde informatie maar als u liever direct met ons in contact wil komen dan is dat ook geen enkel probleem. Onze medewerkers zijn allen zeer gemotiveerd en zijn thuis op het gebied van het bedrijfspand plaatsen en verkopen. Voordat u een bedrijfspand plaatsen gaat is het wel van belang dat uw pand getaxeerd is. Dat heeft diverse redenen en de belangrijkste zijn uiteraard dat u niet te weinig wilt vragen voor uw pand maar an de andere kant ook weer niet onevenredig veel. De taxatie die wij voor het bedrijfspand plaatsen aan te bieden hebben levert de volgende garanties:

U leest het, een bedrijfspand plaatsen heeft enkel voordelen. U zult hier niet teleurgesteld worden en we hopen dat u dit dan ook doorverteld aan andere mensen. Het bedrijfspand plaatsen via onze site is een eenvoudige manier om de meeste mensen aan te trekken. Vrijwel alles gaat tegenwoordig digitaal, simpelweg omdat u daardoor de grootste doelgroep mee kunt bereiken. Wilt u graag met uw telefoon een bedrijfspand plaatsen? Dan kunt u de app downloaden zodat u dit met behulp van de smartphone of tablet kunt plaatsen.