Voor veel mensen is e liquid nog een onbekend begrip, maar hier zal zeker verandering in gaan komen. Zoals we allemaal weten is het roken van sigaretten of andere vormen van tabak niet bepaald bevorderlijk voor onze gezondheid. Hoewel ook veel rokers hier echt van doordrongen zijn, blijft het lastig voor hen om toch echt te stoppen hiermee. E-sigaretten kunnen hierbij een uitkomst bieden. In plaats van dat er dan tabak verbrand wordt en de rook hiervan ingeademd wordt, wordt er gebruik gemaakt van een elektrisch apparaatje, een e-sigaret, en e liquid. Dit is een speciaal soort vloeistof, ook wel dampvloeistof genoemd, die gebruikt wordt om te verdampen in elektrische sigaretten. Op die manier kan er toch gerookt worden, zonder dat er daarbij schade aan de gezondheid wordt toegebracht. Een e liquid bevat namelijk helemaal geen schadelijke stoffen en daardoor kan er dus met een gerust hart gesteld worden dat u met gebruik van deze producten kiest voor een gezonde manier van roken. Voor verstokte rokers is dit dus echt een uitkomst, zij kunnen gewoon hun sigaretje op blijven steken, maar nu zonder dat zij hun gezondheid schade toebrengen en zonder dat zij zorgen voor stankoverlast voor mensen die bij hen in de buurt staan of zitten. De rook van een gewone sigaret wordt door de meeste mensen immers niet bepaald gewaardeerd, de damp van een e liquid daarentegen is helemaal niet storend voor omstanders. Dit maakt dat niet-rokers het geen probleem zullen vinden dat u uw e-sigaret naast hen opsteekt. Bovendien is het voor uzelf natuurlijk ook gewoon een fijne gedachte dat u uw naasten geen schade toebrengt doordat zij gedwongen met u meeroken. Genoeg reden dus om te kiezen voor het gebruik van een elektrische sigaret in combinatie met e liquid.

Verschillende smaken e liquid

Kiest u voor elektrisch roken, dan kiest u niet alleen voor een betere gezondheid, u kiest ook voor de mogelijkheid tot veel meer variatie. Een e liquid is namelijk verkrijgbaar in veel verschillende smaken, waardoor u iedere keer weer iets nieuws kunt proberen en steeds kunt variëren. Allereerst is het belangrijk om te weten dat een e liquid verkrijgbaar is in varianten met een tabakssmaak, maar ook in varianten met een heel ander soort smaak. U kunt er dus voor kiezen om de tabaksvariant te gebruiken, het liefst natuurlijk met de smaak van uw favoriete sigarettenmerk, zodat de overstap van gewoon naar elektrisch roken zo klein mogelijk is. Dit is uiteraard een zeer goede keus. Maar naast verschillende tabakssmaken, zijn er ook heel veel andere smaken mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een e liquid met een vruchtensmaak, zoals aardbei, appel of banaan. Maar ook kunt u voor een heel andere optie gaan, zo zijn er bijvoorbeeld ook liquids verkrijgbaar met de smaak van cola, van munt of zelfs rum. Uiteraard is het ook altijd een optie om verschillende smaakvarianten in huis te hebben en zo steeds af te wisselen. U zult ontdekken dat sommige u meer bevallen dan andere en zo vanzelf uw favorieten krijgen. Naast verschillende aroma’s, is een e liquid ook te krijgen met of zonder nicotine. Nicotine is, zoals iedereen wel zal weten, de verslavende stof in sigaretten en het kan dan ook voor rokers een goed idee zijn om te kiezen voor een e liquid die nicotine bevat. Vaak zijn de vloeistoffen verkrijgbaar met verschillende percentages nicotine, wat betekent dat u het gebruik er van langzaam af kunt bouwen. Zo kunt u dus op een heel andere manier proberen om een eind te maken aan uw nicotineverslaving. Doordat nicotine van zichzelf geen smaak heeft, hoeft dit dus niet per se gebruikt te worden in combinatie met de tabakssmaken, ook met de vruchtensmaken en andere smaakvarianten kan het gecombineerd worden.

Veel keus bij Nieuwesigaret

Bent u ook van plan om over te stappen op elektrisch roken en bent u daarvoor op zoek naar een bedrijf dat u veel keus kan bieden op het gebied van e liquid? Dan is Nieuwesigaret het juiste adres om naar toe te gaan. Zij bieden namelijk heel veel verschillende mogelijkheden:

  • kant en klare producten
  • liquid voor u op maat gemaakt
  • losse ingrediënten aanschaffen en zelf mengen

Bij de kant en klare producten kunt u kiezen uit verschillende smaken e liquid en hier uw keus uit maken. Zit daar echter niet bij waar u naar zoekt, dan kunt u ook aan de mensen van dit bedrijf doorgeven dat u graag een vloeistof op maat wilt. U geeft aan hen door welke smaakvariant u graag wilt hebben en hoeveel nicotine deze moet bevatten en zij mengen dit vervolgens voor u. Het mengen van een e liquid is echter helemaal niet moeilijk, dit kunt u ook heel goed zelf doen. En die mogelijkheid bieden zij u dan ook graag. U kunt bij Nieuwesigaret alles aanschaffen wat u hiervoor nodig hebt, alle ingrediënten uiteraard, maar ook overige benodigdheden zoals mengflesjes, doseerspuitjes en pipetten. Via de app die zij hiervoor speciaal ontwikkeld hebben, kunt u vervolgens eenvoudig berekenen hoeveel u van ieder ingrediënt moet gebruiken voor het samenstellen van uw eigen ideale e liquid. Een groot voordeel van zelf mengen is dat u iedere mengbeurt het nicotinegehalte iets naar beneden aan kunt passen en zo dus langzaam de hoeveelheid nicotine die u binnenkrijgt af kunt bouwen. Of u nu dus graag een kant en klare e liquid koopt of zelf wilt mengen, bij Nieuwesigaret is het allemaal mogelijk.