Bricksdirect - 2dehands legoBijna iedereen heeft er als kind wel een keer mee gespeeld en daarom is het voor veel mensen nog steeds heel leuk om 2dehands lego te kopen. Voor mensen die dit voor zichzelf of bijvoorbeeld voor hun kinderen willen kopen hebben wij goed nieuws. Op onze website Bricksdirect.nl kunt u zeer veel verschillende 2dehands lego vinden. Bent u uit nostalgische overwegingen op zoek naar een oude set waar u vroeger veel mee heeft gespeeld, of bent u misschien een vervend verzamelaar? In alle gevallen hebben wij op het gebied van 2dehands lego alles waar u naar op zoek bent. Uiteraard is het belangrijk dat de hele set compleet is en daarom controleren wij alles wat wij verkopen uitvoerig aan de hand van een onderdelenlijst. Bij ons zal het dus nooit voorkomen dat er bepaalde stukken of blokken missen. Wij zorgen er bovendien voor dat alles gecontroleerd is op de kwaliteit. Daarom kunt u bij ons alleen 2dehands lego kopen dat er nog zo goed als nieuw uit ziet. De prijzen die wij hiervoor vragen zijn bovendien zeer gunstig. Natuurlijk hebben wij ook zeer exclusieve en weinig gemaakte collectors items in onze webwinkel die wel een aardig prijskaartje hebben, maar ook voor minder bijzondere 2dehands lego kunt u bij ons uitstekend terecht en deze prijzen zijn zeker laag te noemen. Veel andere aanbieders vragen overal de hoofdprijs voor, maar wij werken zeker niet op die manier. Als u voor uzelf of voor vrienden of familie op zoek bent naar een bepaalde oude set die voor u veel waarde symboliseert dan is de kans groot dat wij dit u kunnen verkopen. Kijk daarom voor allerlei verschillende 2dehands lego eens rond op onze site. Wij staan garant voor de kwaliteit van de sets die wij verkopen en u zult dus nooit onderdelen missen of kapotte onderdelen van ons krijgen. Of u nou een technische set zoekt of een bepaalde soort van LEGO creator, in alle gevallen kunt u het in onze fraai vormgegeven webwinkel vinden. Ook voor speciale wensen kunt u bij ons terecht want wij kunnen vaak via onze kanalen de 2dehands lego die u zoekt vinden. Kijk daarom vandaag nog eens rond op de site!

Goedkope maar ook zeldzame 2dehands lego

Omdat wij vrijwel uitsluitend handelen in 2dehands lego hoeft u bij ons vaak geen BTW te betalen. Daarom kunt u er op rekenen dat de prijzen die wij hanteren een stuk lager liggen dan bij veel andere aanbieders. Wij zijn er dus niet alleen voor verzamelaars die oude sets zoeken, maar ook als u een cadeautje zoekt voor een kind dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk ook recente 2dehands lego die misschien niet heel veel waard is voor verzamelaars maar waar kinderen zeer veel plezier aan kunnen beleven. Omdat u bij ons dan geen nieuwe maar 2dehands lego koopt zijn de prijzen een stuk aantrekkelijker dan bij veel speelgoedwinkels! Wij hebben sets en onderdelen die vanaf 1958 zijn gemaakt tot aan het heden. U kunt dus zowel oude sets en onderdelen bij ons vinden als gloednieuwe series die nog maar net uit zijn. Handig voor u als klant is ook zeker dat wij de 2dehands lego die wij hebben in categorieën of in soorten hebben ingedeeld. Hierdoor kunt u snel en zonder hier veel moeite voor te doen alles bekijken wat wij hebben binnen een bepaalde categorie of reeks. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar 2dehands lego van Harry Potter dan kunt u hier eenvoudig op klikken en dan ziet u binnen de kortste keren wat wij hebben binnen dit thema. Wij hebben een uitermate grote collectie dus de kans is groot dat de set of het onderdeel dat u zoekt er ook tussen zit. Omdat wij alles wat wij verkopen uitvoerig bekijken om te zien of de kwaliteit nog wel voldoende is kunt u rekenen op de kwaliteit van de 2dehands lego die wij verkopen. De spullen die wij verkopen zijn altijd rookvrij en huisdiervrij bewaard en daardoor kunt er op vertrouwen dat alles er nog prachtig en gaaf uit ziet. Wij kunnen u onder andere sets en onderdelen verkopen in de volgende categorieën:

  • Freestyle
  • Legoland
  • Star Wars
  • Sorts
  • Ninjago
  • Modular Buldings
  • Pirates of the Caribbean

Maar dit is uiteraard nog maar het topje van de ijsberg. Voor een compleet overzicht van alles wat wij als grootste aanbieder van 2dehands lego u kunnen bieden kunt u het best zelf even rondkijken op onze site. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomset dus u kunt ook altijd even contact met ons opnemen om vragen te stellen of bepaalde verzoeken in te dienen.

Uitstekend aanbod voor scherpe prijzen

Omdat wij weten dat verzamelaars maar ook kinderen hoge eisen stellen aan de producten die wij verkopen testen wij alles uitvoerig en bekijken wij altijd of er iets mist. U kunt er daarom zeker op rekenen dat alles wat wij u aanbieden compleet is en er nog als nieuw uit ziet. Mocht er onverhoopt toch iets missen of defect zijn dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen en dan zoeken we samen naar een gepaste oplossing. Zowel voor bijzondere en oude verzamelitems als voor ‘normale’ 2dehands lego kunt u uitstekend bij ons terecht dus twijfel niet langer maar bekijk vandaag nog onze site. Wij versturen altijd snel en veilig dus u kunt op ons rekenen!