Als ondernemer wil je je tijd natuurlijk zoveel mogelijk kunnen besteden aan zaken die er toe doen, zoals acquisitie en het optimaliseren van jouw product of dienst. Randzaken, zoals het doen van je administratie en versturen van facturen, nemen echter vaak veel tijd in beslag. Daarom maken reeds veel ondernemers gebruik van het factuur programma + de facturatie software van Facturatie Office. Met deze software maak je namelijk in een handomdraai offertes en facturen, en zien deze er ook nog eens heel professioneel uit! De software is heel erg makkelijk in gebruik, dus ook medewerkers die weinig verstand hebben van computers kunnen ermee overweg. Het factuur programma en de facturatie software zijn gemaakt om met slechts enkele muisklikken facturen en offertes te maken, en deze zelfs direct te kunnen versturen. Om de software te gaan gebruiken moet je uiteraard eerst je eigen gegevens invoeren en eventueel een logo uploaden. Deze komen dan automatisch op de offertes en facturen te staan. Je kunt een bestand met klanten aanmaken, en elke keer dat je een factuur moet versturen simpelweg één van deze klanten aanklikken. Het factuur programma en de facturatie software zetten alle gegevens van deze klant dan automatisch op de factuur. Het enige wat je verder nog hoeft te doen is in te vullen voor welk product/dienst de factuur is, en wat de prijs is. Deze kun je uiteraard excl. btw invoeren. Het systeem berekend dan automatisch de btw voor je. En als je ook gebruik maakt van de andere software van Facturatie Office dan wordt het versturen van facturen nóg makkelijker!

Handige software voor ondernemers en bedrijven

Bij Facturatie Office kun je niet alleen zo’n praktisch factuur programma en facturatie software downloaden. Ze hebben er nog veel meer handige software, speciaal ontwikkeld voor ondernemers en bedrijven, zoals:

  • Software voor tijd- en urenregistratie
  • Software voor het managen van projecten
  • Software voor klanten- en productbeheer
  • Software voor kostenadministratie en beheer van bonnen

Het fijne aan de programma’s van Facturatie Office is dat wanneer je van meerdere opties gebruik maakt, je ze aan elkaar kunt koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld met het factuur programma en de facturatie software heel gemakkelijk facturen maken op basis van de gemaakte uren die je registreerde met de software voor tijdregistratie. Klik simpelweg het aantal uren van een bepaalde medewerker of een team aan, en deze verschijnen op de factuur. Je kunt per medewerker een vast bedrag rekenen, maar ook een standard uurtarief aan je klant factureren.

Een factuur programma en facturatie software oogt professioneler

Natuurlijk is het praktisch om een factuur programma en facturatie software te gebruiken. Het scheelt je tijd die je beter kunt besteden aan andere zaken. Maar heb je er wel eens over nagedacht hoe de klant jouw offerte of factuur ziet? Zeker als je pas net bent gestart als ondernemer wil je natuurlijk zo professioneel mogelijk overkomen, en dat kun je doen met het factuur programma en de facturatie software van Facturatie Office. Facturen en offertes die je met hun software maakt zien er namelijk super professioneel uit. De opmaak klopt, je logo staat er mooi op, en klanten krijgen automatisch een betalingsherinnering wanneer ze hem vergeten zijn te betalen. Al met al maakt dat jij als (beginnend) ondernemer een stuk professioneler overkomt. Twijfel dus niet langer en start met de handige bedrijfssoftware van Facturatie Office! 

https://facturatieoffice.nl/