Wilt u werkelijke alles weten op het gebied van import motorfietsen? Dan heb ik goed nieuws voor u. In deze tekst staat dit onderwerp namelijk centraal. Wij kunnen u veel informatie geven over import motorfietsen. Dit zijn motors die worden geïmporteerd. Dat lijkt allemaal nog vrij vanzelfsprekend. Misschien denkt u wel: dat kan iedere pannenkoek toch wel doen? Dan heeft u het echter mis. Er komt namelijk het nodige bij kijken. Zo dient een bedrijf dat zich wil toeleggen op de in- en verkoop van import motorfietsen te beschikken over verschillende vergunningen in de diverse landen van vestiging. Ook zitten er nog wat haken en ogen aan als het gaat over douane en de rechten daaromtrent. Niet iedereen mag zomaar producten in gaan voeren. Wij van Double R Trading hebben echter wel alle van belang zijnde certificaten en, als gezegd, vergunningen. Binnen ons gebouw in Gorinchem hebben wij een speciaal douane-entrepot. Dat betekent dat wij een deel van onze voorraad aan import motorfietsen gelijk kunnen verschepen naar een locatie buiten Europa zonder dat wij daarvoor de Europese invoerrechten verschuldigd zijn. Het behoeft geen nadere uitleg dat dit een lucratieve business is. Dat verschepen kan in verschillende hoeveelheden plaatsvinden. Dit kan kortweg worden teruggebracht tot drie verschillende mogelijkheden:

  • per stuk
  • per klein aantal
  • per container

Natuurlijk geldt dat er relatief minder hoeft te worden betaald als er meer import motorfietsen in één keer verscheept worden. Dat is gunstig, niet alleen voor ons, maar natuurlijk ook voor u als importeur. Door ons grote netwerk hebben wij een enorm bereik, ongeacht of u nu wilt inkopen of verkopen. Wij hebben connecties tot ver in andere continenten dan het onze. Zo zie je maar dat Gorinchem op haar eigen manier toch een soort wereldstad is geworden dankzij het feit dat wij er gevestigd zijn.

Import motorfietsen voor bedrijven

De handel van de import motorfietsen is er eentje die wordt beheerst door grote, vaak multinationale, ondernemingen. Double R Trading vormt daar geen uitzondering op. Wij importeren uw motors om deze vervolgens naar plaatsen ver hiervandaan te exporteren. Als u dus af wilt van uw import motorfietsen, weet u na het lezen van deze tekst als het goed is gelijk waar u zijn moet. Ik moet in dit kader wel opmerken dat wij uitsluitend zaken doen met andere bedrijven. Het gaat dus alleen om zogenoemde business to business-transacties. Dat betekent gelijk wel dat u handelt met een betrouwbare partner op het gebied van import motorfietsen. Wij hebben namelijk al haast twintig jaar ervaring in alles wat ziet op motors en wat daarbij hoort, zoals ook verschillende onderdelen voor de bekende en minder bekende merken motorfietsen. Wij leveren over heel de wereld; we hebben in ruim 25 landen een vestiging zitten. U hoeft dan ook niet te twijfelen over of uw motoren wel elders aan de man komen. Integendeel: u heeft vooraf de garantie dat wij de import motorfietsen inkopen en vervolgens verder kunnen verkopen. Op dat moment heeft u de koopprijs allang ontvangen. U loopt dus geen enkel risico. Dat is natuurlijk niet alleen voor particulieren maar zeker ook voor ondernemers een prettige gedachte te noemen. Ik merk aan het slot van deze alinea graag nog op dat wij het bekende AEO certificaat hebben. Dit betekent dat wij voldoen aan de door de douane uitgegeven internationale veiligheidsstandaard. Wij zijn dus een betrouwbare partij die u op uw wenken kan bedienen. Wij hebben nog nooit een klant zien huilen. Dat geeft maar aan dat wij een goede partner, ook voor u als motorhandelaar, kunnen zijn en – niet minder belangrijk – kunnen blijven.

Kijk ook op onze website

Natuurlijk hoopt u door middel van deze fraai geschreven en deugdelijk opgezette tekst al alles te weten over import motorfietsen. Mocht u nou echter toch nog wat meer informatie willen, dan verwijs ik u graag naar onze website : http://doublertrading.com/import-motorfietsen-double-r-trading/88. Daar kunt u nog veel meer lezen dan wat hier alleen staat. De hele wondere wereld van de import motorfietsen wordt daar nog eens goed beschreven en geanalyseerd. Vanzelfsprekend zijn wij u ook van dienst op de momenten waarop u dat wilt. Het gaat dan om onze uitstekende service. Komt u er namelijk niet helemaal uit, dan helpen wij u graag verder. Onze klantendesk staat u op werkdagen op de gebruikelijke tijden graag ter dienst. Ook kunt u ons een mailtje sturen als het gaat om minder spoedeisende zaken. Denkt u er bijvoorbeeld over na om vanuit uw groothandel of winkel motoren aan ons te verkopen als import motorfietsen, dan kunt u gewoon via de elektronische snelweg contact met ons opnemen. Ook hier voorzien wij u binnen enorm korte tijd van een reactie. Daarvoor dient ons speciale webcare-team, een gewaardeerd onderdeel van onze firma. Het wordt tijd voor een samenvattende beschouwing over import motorfietsen. Dit is niet een bepaald type motoren, maar dit kunnen allerlei verschillende motorfietsen zijn. De crux zit hem erin hoe ze worden verkocht. Het bedrijf waar deze tekst over gaat is een heuse specialist op het gebied van de import motorfietsen. Door ons grote netwerk dat tot ver buiten de landsgrenzen, en al helemaal ver buiten onze plaats van vestiging Gorinchem reikt, kunnen wij de door u aangebrachte motoren altijd zeer eenvoudig elders kwijt. Ook als u onderdelen in wilt kopen of gewoon complete motoren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er voor u, op dezelfde manier als u er voor ons kunt zijn.