Bij ons bedrijf werken heel veel mensen. Dat betekent dat ik als planner goed moet zorgen dat deze mensen op de tijden kunnen werken waarop zij beschikbaar zijn. Dat is een heel gepuzzel en ik moet helaas toegeven dat dit in het verleden heel veel problemen opleverde. Het was namelijk vaak zo dat iemand wel ingeroosterd stond, maar dan toch zijn of haar dienst verruilde met die van iemand anders en daardoor raakte het schema in de war. Dit had ook gevolgen voor de urenregistratie want deze werd daardoor ook een rommeltje. Dat zorgde er weer voor dat wanneer de mensen uitbetaald moesten worden, zij heel vaak het verkeerde bedrag kregen uitgekeerd. Wij moesten daarom zorgen dat wij aan onze urenregistratie konden gaan werken. Als je urenregistratie namelijk niet op orde is, dan is de kans groot dat je je personeel niet te vriend houdt. Dat was iets wat wij niet konden gebruiken en daarom zijn wij gaan kijken naar mogelijkheden om onze urenregistratie te verbeteren. Wij hebben toen gekeken waar wij het beste geholpen konden worden en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van teamleader.nl konden gaan omdat deze site geroemd werd om het feit dat je hier een heel goed systeem voor urenregistratie kunt vinden. Ik heb daarom gekeken wat ik hier aan mogelijkheden kon vinden en ik heb gemerkt dat zij een scala aan mogelijkheden aanbieden wanneer het gaat over de urenregistratie. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb want ik kon hier meteen gaan kijken of het systeem dat zij voor de urenregistratie hadden ontwikkeld, ook geschikt zou zijn voor ons bedrijf. Ik heb gemerkt dat dit het geval was en dat was heel prettig om te merken. Het heeft dan ook niet lang geduurd voordat ik even contact met dit bedrijf ging opnemen om hen te laten weten dat ik graag met hun systeem voor urenregistratie wilde gaan werken omdat ik dacht dat wij als bedrijf daar heel veel aan zouden hebben. Ik kreeg toen te horen dat zij zeker wisten dat ons bedrijf er op vooruit zou gaan wanneer wij hun systeem voor urenregistratie zouden gebruiken. Dat was prettig om te horen want ik wilde het liefst dat ons probleem zo snel mogelijk opgelost kon worden. 

Dit systeem voor urenregistratie werkt fantastisch

Wij hebben inmiddels het systeem voor urenregistratie in gebruik genomen en ik kan u zeggen dat wij heel tevreden zijn over deze keus. Wij merken dat wij nu geen fouten meer maken omdat dit systeem voor urenregistratie gewoon heel erg goed werkt. Onze mensen krijgen nu precies het geld uitbetaald dat zij verdiend hebben en ik ben daarom blij dat wij met teamleader.nl in zee zijn gegaan. 

Wilt u uw bedrijf ook verbeteren? 

Mocht u uw bedrijf ook willen verbeteren, kijk dan een keer wat teamleader.nl voor u kan betekenen. Kortom:

  • Surf even naar de site teamleader.nl 
  • Bekijk hier de mogelijkheden van dit bedrijf
  • Neem contact met deze mensen op om persoonlijk advies in te winnen 

Wilt u het beste voor uw bedrijf? Kies dan voor de diensten en producten van teamleader.nl.