Ik moest vorige maand geopereerd worden en dat was heel vervelend. Omdat het namelijk coronatijden zijn, mocht ik namelijk geen bezoek ontvangen en dat terwijl ik mij al heel snel ontzettend verveelde in het ziekenhuis. Ik moest een operatie aan mijn hand ondergaan en ik moest tamelijk lang in het ziekenhuis blijven omdat het een complexe operatie was. Ik heb toen gemerkt hoe saai het kan zijn om in eenzaamheid op een kamertje te liggen en ik vond het dan ook heel leuk dat mensen mij op allerlei manieren beterschap wensen kwamen. Ik heb heel veel kaarten gekregen van mensen die mij graag beterschap wensen wilden en ik heb gemerkt dat sommige mensen echt heel erg hun best doen om iets leuks te laten bezorgen. Een van de mensen die mij graag beterschap wensen wilde, heeft mij een doos vol brownies opgestuurd. Dat vond ik een heel originele manier van beterschap wensen en ik vond het daarom ook heel leuk van hem dat hij dit opgestuurd had. Ik heb toen gezien dat wanneer je iemand beterschap wensen wilt, er dus ook heel lekkere manieren zijn om dat te doen. Ik vond de brownies heel erg lekker dus ik was eigenlijk wel heel erg benieuwd waar hij deze doos had gekocht. Ik heb toen gekeken waar ik zo’n doos kon vinden en ik heb toen de site thebrowniebox.nl gevonden. Deze site heeft heel veel mooie mogelijkheden om iemand beterschap te wensen en ik ben daarom erg blij over het feit dat ik deze site gevonden heb. Ik heb gemerkt dat wanneer je hier een doos met brownies koopt wanneer je iemand beterschap wensen wilt, je er zeker van kunt zijn dat je echt een leuke attentie voor iemand kunt kopen. Ik wist namelijk uit eigen ervaring hoe leuk het is om zo’n doos te ontvangen. Toen ik eenmaal uit het ziekenhuis was, heb ik daarom ook besloten om mijzelf ook nog maar even beterschap te wensen en om een doos voor mezelf te laten bezorgen. 

Dit is een heel leuke manier van iemand beterschap wensen

Ik vond het heel leuk dat iemand mij op zo’n originele manier beterschap wensen kwam en ik ben daarom ook heel erg te spreken ver het feit dat ik zoiets lekkers kreeg opgestuurd van deze vriend. Ik heb mijzelf inmiddels ook zo’n doos cadeau gedaan want ik moet nog wel een tijdje thuis zitten en dus wilde ik mezelf ook graag beterschap wensen. Ik had mijn doos brownies nog niet besteld of ik had hem al in huis en wederom heb ik gesmuld van deze heerlijke brownies. 

Wilt u ook een bestelling plaatsen? 

Mocht u ook graag een bestelling willen plaatsen, dan kunt u:

  • Even naar de site van thebrowniebox.nl surfen 
  • Een doos vol brownies samenstellen 
  • Iemand op een heel originele manier beterschap wensen 

Ik hoop dat u hier een mooi cadeau kunt vinden voor iemand die ziek is. Mocht u niemand kennen die ziek is, dan zou ik aanraden om gewoon een doos voor uzelf te bestellen.