Wij hebben vorig jaar een geheel nieuw pand laten bouwen in de binnenstad van Amsterdam. Als iets een heel karwei is, dan is het dat wel. Wanneer je namelijk in een druk gebied als Amsterdam, iets wilt bouwen, dan moet je dat echt heel goed plannen. Het is dus niet alleen een kwestie van de juiste mensen vinden om het gebouw zelf te bouwen, maar je moet ook zorgen dat het bouwproces an sich goed zal verlopen. Vandaar dat wij al in een heel vroeg stadium zijn gaan bekijken wie wij moesten inschakelen om onze bouwlogistiek goed te verzorgen. Wij hadden namelijk al heel snel in de gaten dat wanneer wij dit zelf zouden gaan doen, dit geen succes zou worden. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om een expert vinden die ons kon helpen met de bouwlogistiek en wij hebben toen de mensen van tiqit.nl weten te vinden. Deze mensen werden ons door meerdere mensen aangeraden die dit bedrijf ook hadden ingeschakeld voor hun bouwlogistiek. Wij hebben daarom snel contact met deze mensen opgenomen om te horen hoe zij ons van dienst konden zijn. Wij kregen te horen dat zij graag voor ons aan de slag wilden gaan wanneer het ging over de bouwlogistiek en wij hebben toen een keer een afspraak met hen gemaakt. Op die manier konden wij namelijk bespreken wat wij allemaal wilden gaan doen en konden de experts van dit bedrijf op het gebied van bouwlogistiek gaan bekijken wat zij allemaal voor ons konden regelen. Wij vonden het heel prettig om te merken dat wij al heel snel een keer bij hen langs konden komen en wij zijn daarom blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben. Mocht u daarom momentel ook iemand zoeken voor goede bouwlogistiek, dan raad ik u aan om een keer naar deze site te gaan kijken. U zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden aangeboden krijgt en dat u er zeker van kunt zijn dat wanneer u deze mensen inschakelt voor uw bouwlogistiek u een specialist in de arm neemt waar u echt op kunt bouwen. 

Onze bouwlogistiek was tot in de puntjes verzorgd

Wij zijn blij dat wij de mensen van tiqit.nl ingeschakeld hebben om onze bouwlogistiek te verzorgen. Zij hebben ons namelijk heel goed weten te helpen en wij zijn daarom blij dat wij hen in de arm genomen hebben. Wij hebben geen uur vertraging opgelopen en dat was allemaal te danken aan het feit dat deze specialisten op het gebied van bouwlogistiek er alles aan gedaan hebben om ons zo goed mogelijk te helpen. Ik ben daarom blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer over dit bedrijf willen weten, kijk dan een keer op de site van tiqit.nl. U zult zien dat dit bedrijf u goed van dienst kan zijn. Kortom:

  • Deze mensen helpen u graag verder
  • U kunt hier snel geholpen worden 
  • Dankzij dit bedrijf heeft onze bouw geen uur vertraging opgelopen 

Wij zijn heel blij dat wij dit bedrijf voor onze bouwlogistiek gevraagd hebben.