Voor ons nieuwe bedrijf waren wij al een tijd op zoek naar een leuke manier om onze medewerkers te informeren over een nieuw systeem wat we gaan opzetten. Omdat we door corona tijdelijk niet allemaal bij elkaar mochten komen, wilde we dit op een andere unieke manier gaan doen. Na vele malen vergaderen en brainstormen over de juiste manier, opperde iemand om dit te doen aan de hand van een leuk filmpje. Deze persoon had dit al eerder gedaan en gaf aan dat dit in haar omgeving heel goed bevallen was. Na wat heen en weer gepraat waren de meeste van de collega’s het hier wel mee eens. Iemand kreeg de opdracht naar de juiste site te gaan zoeken, want we waren het er over eens dat wij allemaal niet de kwaliteiten hadden om zelf een mooi filmpje in elkaar te zetten. Bij de volgende vergadering kwam mijn collega met de site storytellingstudios.nl. We besloten met zn alle deze site te bekijken. De website was de site van een animatiebedrijf die voor allerlei verschillende doeleinden leuke filmpjes in elkaar kon zetten. Dit animatiebedrijf leek ons direct leuk. Dit kwam voornamelijk omdat de website van dit animatiebedrijf er erg vrolijk uitzag. De website liet direct wat leuke animatie zien, waar door de smaak van het animatiebedrijf direct duidelijk werd. De smaak sprak ons aan dus we waren het er met zijn alle over eens dat iemand contact op zou nemen met dit animatiebedrijf. We wilde namelijk graag alle mogelijkheden van het animatiebedrijf weten. Ik stelde mijzelf voor als diegene die het contact met het animatiebedrijf zou onderhouden. Op de website stond direct erg duidelijk een contact button. Ik klikte op deze button om bij de contact informatie van het animatiebedrijf terecht te komen. Hier vond ik een telefoon nummer van het animatiebedrijf. Ik draaide het nummer en kreeg een aardige meneer aan de telefoon. Deze kon mij alle mogelijkheden van het animatiebedrijf vertellen.

Ik was direct enthousiast over de mogelijkheden van dit animatiebedrijf.

De meneer vroeg mij rustig waar wij als bedrijf naar opzoek waren. Ik legde hem uit dat we als bedrijf met een nieuw systeem zouden gaan werken en dit graag door middel van een leuk filmpje aan onze medewerkers wilde uitleggen. Hiervoor zochten we dus een animatiebedrijf die dit voor ons wilde doen. De man luisterde rustig naar mijn verhaal en kwam direct al met leuke ideeen. Hij stelde voor dat hij de ideeen voor mij op papier zette en dit ook zou uitwerken, zodat wij als bedrijf het juiste idee van dit animatiebedrijf konden kiezen.

Dit zag ik zeker zitten!

Ik was erg enthousiast over dit animatiebedrijf en we besloten dan ook met dit animatiebedrijf in zee te gaan voor onze nieuwe campagne voor onze medewerkers want:

  • De website was direct erg vrolijk en liet zien waar het animatiebedrijf voor stond.
  • De meneer aan de telefoon was erg vriendelijk en hielp ons met het ontwikkelen van onze ideeen.
  • Er waren veel opties mogelijk waardoor wij tot het beste resultaat kwamen.

Al met al waren wij als bedrijf erg tevreden en is ons filmpje uiteindelijk een groot succes geworden.