Wilt u adverteren op Amazon? Dan bent u bij Afdeling Online aan het goede adres. Afdeling Online is een online marketing afdeling die u kunt inzetten om een online strategie uit te voeren. Het bedrijf levert een volledige dienstverlening van strategie en concept tot aan de uitvoering en het onderhoud hiervan. Hiervoor gebruikt het bedrijf diverse expertises en diensten zoals: Google Ads, SEO, social media marketing, Analytics en e-mailmarketing. Afdeling Online is lid van Dutch Digital Agencies, officieel gecertificeerd als Google Partner en een prijs in ontvangst mogen nemen voor een van de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Adverteren op Amazon

Wanneer u wilt adverteren op Amazon bent u bij Afdeling Online aan het goede adres. Amazon is tegenwoordig het grootste e-commerce platform van de wereld en komt binnenkort naar Nederland. Voor veel webshop eigenaren is dit goed nieuws want de producten kunnen aangeboden worden op deze uitgebreide marketplace. Het bedrijf helpt u bij het adverteren op Amazon.

Waarom zou u moeten adverteren op Amazon? Voor bedrijven zijn er een aantal redenen voor het adverteren op Amazon, namelijk:

  • Amazon is het grootste marketplace platform van Europa. 
  • Via Amazon kunnen producten in heel Europa verkocht worden
  • Amazon heeft jaarlijks 85 miljoen unieke website bezoekers, dus miljoenen potentiële klanten
  • Amazon richt zich op de consument, waar een webshop eigenaar van kan profiteren. 

Wanneer u het bedrijf inschakelt voor het adverteren op Amazon zal het bedrijf als eerste een Amazon account opzetten. Dit account zou slim worden ingericht en wordt de basis voor alle advertenties Amazon. Samen met de klant zorgt het bedrijf ervoor dat alle gegevens correct ingevuld worden. De volgende stap in het adverteren op Amazon is het optimaliseren van producten. Het is natuurlijk belangrijk dat de producten gevonden moeten worden binnen Amazon. Deze resultaten worden omgezet in keywordbased-campagnes. Dit zijn zoekwoorden die regelmatig terug moeten komen in omschrijvingen. De derde stap is het adverteren op Amazon. Hierbij heeft u diverse keuzes als het gaat om adverteren, het is belangrijk te kijken welke het beste zou passen bij uw situatie. Als vierde stap worden de Ads geoptimaliseerd, de campagnes worden goedgekeurd en bijgestuurd waar nodig. De merkadvertenties worden in de gaten gehouden. En als laatste komen de maandelijkse cijfers aan bod, hierin wordt gekeken over de campagnes daadwerkelijk wat opleveren. Adverteren op Amazon levert dus niet gelijk wat op, het is belangrijk dat er voor tijd en werk in gestoken wordt zodat dit klopt.

Het bedrijf

Naast dat het bedrijf helpt bij het adverteren op Amazon biedt het bedrijf ook diverse workshops aan om u inzicht te geven in de complexheid van online strategieën. Tijdens de workshop maakt u kennis met het brede werkterrein van online ondernemen of een specifiek onderdeel hiervan toegepast op uw organisatie. U volgt een workshop van Afdeling Online omdat het bedrijf op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, praktijkvoorbeelden en toepasbare tips geeft, interactie met het publiek belangrijk vindt, er ruimte is om vragen te stellen en er een workshop op maat gemaakt kan worden. Neem gerust contact op met het bedrijf.

https://www.afdelingonline.nl/