Heb jij echt alles al geprobeerd om van je lage rugpijn af te komen? Wil je nu eens een behandeling die werkt, waar je geen fortuin aan kwijt bent? Maak dan eens een afspraak in de praktijk van Robin Bhaggan. Hij is namelijk gespecialiseerd in alle vormen van rugpijn, en claimt daar de oplossing voor te hebben. Na jarenlang gewerkt te hebben als fysiotherapeut begonnen hem dingen op te vallen aan mensen met zowel hoge als lage rugpijn. Hij is zich er in gaan verdiepen en ontwikkelde een methode waarmee hij op dit moment al ontzettend veel mensen van hun rugpijn af heeft geholpen. Het grote verschil tussen zijn behandeling en die van andere fysiotherapeuten is dat hij niet aan symptoombestrijding doet maar daadwerkelijk de oorzaak van de klacht aanpakt. Hj focust zich dus op de bron, en niet op de gevolgen daarvan, want daarmee zou je de klacht alleen maskeren. En als je het Robin vraagt dan zit het probleem hem heel vaak in het bewegingspatroon van deze persoon. Zo kan lage rugpijn ontstaan doordat je op een verkeerde manier loopt of zit, en in stand blijven doordat je door de pijn nog geforceerder gaat bewegen.

De oplossing voor zowel hoge als lage rugpijn

Of je nu hoge of lage rugpijn hebt, of zelfs chronische pijn in je nek, bij Robin Bhaggan kun je terecht voor een oplossing op maat. In zijn praktijk zal hij jouw bewegingspatroon analyseren en je op basis daarvan adviezen en oefeningen geven waarmee je dit patroon kunt verbeteren. Hij neemt daarbij echt de tijd voor je. Waar je normaal gesproken al binnen een minuut of 20 klaar bent bij een fysiotherapeut krijg je bij Rob 50 minuten. Daarin is er uitgebreid aandacht voor de klacht, jouw manier van bewegen en het uitvoeren van de oefeningen die je hebt gekregen. Geen gehaast dus, en dat is wel zo fijn. Meestal merken mensen al na enkele behandelingen een groot verschil. Niet alleen hun lage rugpijn neemt af, maar ook de klachten die daaraan verbonden waren, zoals:

  • Slapeloosheid
  • Chronische hoofdpijn
  • Stijfheid in de spieren
  • Het hebben van weinig energie
  • Pijn bij het sporten

Al deze symptomen zijn het gevolg van de pijn, en zijn dus op te lossen door de pijn weg te nemen. Bij deze fysiotherapeut ben je daarvoor aan het juiste adres.

Het nr.1 behandeltraject voor rugklachten

De methode die deze fysiotherapeut heeft ontwikkeld om zowel nekpijn als hoge en lage rugpijn te behandelen is uniek in zijn soort. Door het beweegpatroon van deze persoon te analyseren kan hij namelijk in kaart brengen waar er blokkades bestaan, en deze heel gericht behandelen. Hij combineert daarvoor zowel reguliere als alternatieve behandelingen, en juist de combinatie daarvan werkt heel erg sterk tegen zwel hoge als lage rugpijn. Ben jij ook helemaal klaar met de chronische pijnen in je rug of nek? Of heb je constant hoofdpijn en kan jouw eigen fysiotherapeut niets (meer) voor je betekenen? Maak dan snel een afspraak in de praktijk van Robin Bhaggan, want de kans is heel groot dat hij je wel van je klachten kan afhelpen.