Wij hebben vorig jaar ons huis verkocht en dat konden wij doen voor een zeer goede prijs. Het was voor ons dan ook meteen duidelijk dat wij niet snel een ander huis wilden kopen, maar dat wij een vrijstaand huis bouwen laten wilden. Wij hadden al heel lang de wens om een vrijstaand huis bouwen te laten omdat wij altijd in oudere huizen hebben gewoond waar wij altijd veel last hadden van de buren. Dat is een van de nadelen als je niet een heel ruim budget hebt, maar omdat wij in de goede tijd ons huis hebben gekocht, konden wij deze nu voor een heel goede prijs verkopen. Genoeg reden dus om snel te gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij iemand voor ons een vrijstaand huis bouwen laten wilden. Wij wilden er zeker van zijn dat wij een bijzonder vrijstaand huis bouwen laten konden. Wij hadden namelijk geen zin om in een dertien in een dozijn woning te gaan leven. Wij houden wel van een beetje luxe en vandaar dat wij zijn gaan kijken waar wij een bedrijf konden vinden waar wij een vrijstaand huis bouwen laten konden. Wij hebben toen overal gezocht en wij hebben gezien dat wij een keer naar de site van Vroombouw.nl moesten gaan. Deze site werd namelijk her en der op het internet aangeraden omdat deze mensen heel mooie huizen kunnen bouwen. Bovendien lazen wij dat deze mensen gespecialiseerd zijn in luxe huizen en dat sprak ons zeer aan. Wij hebben daarom meteen even een kijkje genomen op de site van dit bedrijf en wij zagen meteen dat wij onze partner in crime hadden gevonden. Als je het namelijk hebt over professioneel bouwen, dan heb je het over Vroom Bouw. Dit bedrijf is alles wat je nodig hebt als je een vrijstaand huis bouwen laten wilt. Wij hebben daarom meteen contact opgenomen met deze mensen en wij hebben hen verteld dat wij graag een vrijstaand huis bouwen laten wilden. Wij kregen te horen dat wij van harte welkom waren om zaken met hen te komen doen.

Bij Vroom gaan wij een vrijstaand huis bouwen laten 

Wij hebben al heel snel een keer een afspraak met de mensen van Vroom ingepland om onze wensen door te nemen. Wij wilden graag een vrijstaand huis bouwen laten waarin wij nog vele jaren zouden kunnen wonen. Wij hebben daarom besloten om alles gelijkvloers te maken en dat was voor de mensen van Vroom geen enkel probleem. Wij vonden het heel prettig om te merken hoe goed zij met ons meedachten over het vrijstaand huis bouwen laten en wij hebben uiteindelijk dan ook een heel mooi ontwerp aangeboden gekregen. 

Wij gaan binnenkort beginnen met bouwen

Inmiddels zijn de plannen zo ver dat wij binnenkort kunnen beginnen met bouwen. Wij kijken daar erg naar uit want wij hebben het volste vertrouwen in dit bedrijf. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel mooi huis laten ontwerpen 
  • Wij vonden het heel prettig om geholpen te worden door Vroom
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan ook nog even op Vroombouw.nl.