Mannen van Nederland! Bent u toe aan een nieuw kapsel, dan kunt u altijd even naar binnen lopen bij ons als herenkapper in Delft. Wij hebben altijd plaats voor u en wij zullen u dan ook zo snel mogelijk aan een nieuw kapsel helpen. Wij hopen dat wij u daarom snel een keer in onze stoel mogen ontvangen. Heeft u speciale wensen? Wilt u graag een keer een ander kapsel? Dat is voor ons als herenkapper in Delft helemaal geen enkel probleem! Wij kunnen het maken zoals u het graag zou willen. Heeft u momenteel even geen inspiratie? Dan kunt u even in het lookbook komen kijken dat u op onze site kunt vinden. Wanneer wij als herenkapper in Delft namelijk een mooi kapsel hebben gemaakt waarvan wij denken dat veel andere mannen het ook graag zouden willen hebben, maken wij even een foto om ander tot inspiratie te kunnen zijn. Mocht u dus graag iets anders willen, maar u weet even niet wat u goed zou staan, dan kunt u altijd even bij ons inspiratie op komen doen. Wij staan voor u klaar om u te laten zien wat u goed zou staan en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer mogen ontmoeten. U kunt bij ons voor vele technieken terecht. Als herenkapper in Delft werken wij met de beste producten waardoor u er altijd zeker van kunt zijn dat u een mooi en goed kapsel bij ons kunt krijgen aangemeten. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer mogen zien in onze kappersstoel. Kijk vandaag nog even op onze site om te zien wanneer u het beste even bij ons naar binnen kunt wippen. Wij hanteren zeer ruime openingstijden, dus er moet altijd wel een gaatje voor u te vinden zijn. Surf daarom vandaag nog even naar Kapsalon-In-Delft.nl voor meer interessante informatie.

U hoeft geen afspraak te maken voor onze herenkapper in Delft

Wij hanteren een beleid waarbij we onze klanten geen afspraak laten maken. Het blijkt namelijk dat veel mensen graag even snel tussendoor naar de herenkapper in Delft gaan en vandaar dat wij u de mogelijkheid willen bieden om wanneer u dat zelf zou willen, even bij ons naar binnen te wippen. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer in onze zaak zouden mogen verwelkomen. Mocht u een lange knipbeurt nodig hebben, bijvoorbeeld omdat u uw haar wilt gaan verven, dan raden wij u aan om wel even contact met een van onze medewerkers op te komen nemen om horen wanneer wij het niet zo druk hebben. U heeft dan de zekerheid dat u snel geholpen kunt worden door ons als herenkapper in Delft. Wij kunnen vervolgens samen met u gaan kijken wat u graag zou willen. Heeft u het idee dat uw haar een beetje futloos aan het worden is? Kom dan een keer gebruikmaken van ons vitaminemasker. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat uw haar weer straalt als nooit tevoren. Wij geven u ook graag advies over de juiste manier van verzorgen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u op ieder moment van de dag goed voor de dag verschijnt!

U kunt bij ons ook terecht voor het verven van uw haar

Wij hopen dat wij u snel een keer in onze kappersstoel mogen verwelkomen. U kunt bij ons als herenkapper in Delft namelijk terecht voor:

  • de reguliere knipbeurt
  • het verven van uw haar
  • advies over haarverzorging en de verkoop van de benodigde producten

Wij hopen u een goed beeld te hebben gegeven van onze mogelijkheden. Lees meer…