Toen mijn lief en ik in het huwelijksbootje stapten hebben we een frietkraam op de locatie van ons feest laten zetten. We vonden het zonde om slechts een deel van onze gasten uit te nodigen voor het diner, maar voor 100 man eten bestellen was te duur. Toen iemand ons tipte over de frietkraam op locatie van Thomas Frites (www.thommesfrites.nl) was de keuze snel gemaakt. De kraam van Thommes Frites is namelijk niet zomaar een ordinaire frietkraam, maar een luxe frietwagen met een mooie uitstraling. Bovendien serveren ze heerlijk dikke frieten met goede mayonaise. De kwaliteit is dus ontzettend goed, en laten we eerlijk zijn: Wie houdt er nu niet van een lekker frietje op zn tijd? Ik weet zeker dat het merendeel van de gasten op onze bruiloft niet had gerekend op dit creatieve idee van een frietkraam op de locatie, maar iedereen heeft gesmuld en ze vonden het absoluut niet erg dat ze geen luxe driegangendiner kregen. Ze hebben in plaats daarvan hun buikjes rond gegeten aan de luxe frieten van de Thommes Frites frietkraam, en naderhand had  niemand nog honger. Volgens mij waren er zelfs een aantal gasten die om het visitekaartje van het bedrijf hebben gevraagd omdat ze zelf enige tijd daarna ook een evenement hadden waarvoor ze de frietkraam op locatie wilden huren. Je kunt de kraam van Thommes Frites namelijk voor allerlei evenementen en feestjes huren, zoals:

  • Verjaardagen
  • Jubileums, bijvoorbeeld een 40-jarige bruiloft
  • Personeelsfeestjes
  • Openingen van bedrijven of scholen
  • Overige evenementen zoals familiedagen of speciale feestdagen

Voor alle bovenstaande gelegenheden kun je de frietkraam op locatie van Thommes frites inhuren, zodat jij en je gasten zich lekker vol smikkelen aan de lekkerste frieten, kroketten en frikandellen. 

De voordelen van de frietkraam op locatie van Thommes Frites

Als je een evenement moet organiseren en verantwoordelijk bent voor de hapjes en de drankjes, overweeg dan eens het huren van een frietkraam op locatie. Lekkere frietjes vallen namelijk bij bijna iedereen in de smaak, en het is ook nog eens veel goedkoper alternatief dan hapjes moeten bestellen bij een of andere catering. Dan ben je namelijk toch al gauw meer dan €20,- per persoon kwijt, en daar blijf je gemiddeld gezien met een frietkraam echt wel onder. Voor meer informatie kun je op de website van Thommes frites kijken en contact opnemen via het contactformulier. Zij zullen je dan zo snel mogelijk de prijs laten weten voor de hoeveelheid personen en de locatie die je in gedachte hebt. Overigens rekenen ze geen reiskosten, dus dat scheelt alvast!

Een frietkraam op je bruiloft

Om nog even terug te komen op onze eigen bruiloft, waar de frietkraam op locatie van Thommes Frites een belangrijke rol speelde, we zijn nu, (maanden later,) nog steeds blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Onze gasten vonden ons feest sowieso al erg geslaagd, maar de frietkraam was echt een verassing en bijna iedereen vond het een super origineel idee. Ik weet zeker dat sommigen van onze gasten ook gebruik gaan maken van de frietkraam van Thommes Frites, want het was een hele leuke toevoeging op ons feest. 

Lees meer…