Wilt u graag een taxus kopen? Dan hebt u nu de website gevonden waarop u dit het beste kunt doen. Wij hebben namelijk de taxus van uw dromen, gelooft u ons nu maar. Een taxus is een plant die het beste in de tuin gepland kan worden. Het is een erg mooie plant en behoeft weinig onderhoud dus dat klinkt u vast en zeker als muziek in uw oren. Dat komt zeker goed uit als u niet echt groene vingers hebt of niet zo van tuinwerk houdt en dit graag achter de rug wilt hebben. Ondanks dat feit is het hebben van een mooie tuin wel zo prettig. Tijdens de warmere seizoenen is er niets zo plezierig als te kunnen genieten van het weer en van uw planten, bomen en bloemen in uw achtertuin. Het staat als een paal boven water dat een taxus daar goed tussen past dus bezoekt u onze website eens en bekijk het voor u zelf op: taxus-bestellen.nl.

  • Rechtstreeks van de kwekerij.
  • Makkelijk online bestellen.
  • Veilig betalen met iDeal.
  • Thuis laten bezorgen óf afhalen.
  • Centraal gelegen voor afhalen.
  • Maar liefst 6 maanden garantie!
  • Al onze planten zijn gekeurd.

Dit zijn nog maar een aantal van de voordelen als u er voor kiest om bij ons een taxus te komen kopen. Dat moet u toch als muziek in uw oren klinken? Dat hopen we althans want het gaat echt lonen om een taxus via ons te kopen. Een groot voordeel is natuurlijk dat u de taxus direct van de kwekerij krijgt. Er is tussentijds niets mee gedaan, het is net bespoten en vooral: er is geen tussenstation. Dat laatste betekent immers dat er extra kosten aan verbonden is. Stel dat u het via een tuinmarkt of op de markt koopt, dan betaalt u er veel meer geld voor omdat het via een tussenstation moet worden verkocht.

Taxus bestellen rechtstreeks vanaf de kwekerij

Een tussenstation betekent dat de taxus eerst van onze kwekerij naar de verkoper moet worden gereden. Daar gaan dus al kosten in zitten. Dan moet de verkoper ons betalen en dat betekent dat de verkoopsprijs voor u omhoog gaat. U moet dan ook nog naar een dergelijke winkel waar u de taxus aan kunt schaffen en ook dat gaat u weer geld kosten omdat u de benzine van uw auto moet betalen of het kaartje van het openbaar vervoer. Een taxus meenemen achterop de fiets kan natuurlijk altijd maar is af te raden en meestal kopen mensen niet een taxus, maar meerdere. Zo kunt u zelfs een leuk figuur maken van deze plant in uw tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos maar u begrijpt wel dat de beste optie is om een taxus via deze website te komen bestellen. Daarmee bespaart u aanzienlijk op uw uitgaves en u bent ongetwijfeld geen dief van uw eigen portemonnee. Zeker in deze tijden van economische malaise komt internet winkelen dan ook als geroepen want daar bespaard u enorm veel geld mee. Nu we dat gezegd hebben hopen we van harte dat u eens een taxus komt kopen via onze website. Kijkt u rustig even rond, kortom: kijkt u eventjes de kat uit de boom. Een bestelling moet u nooit overhaast maken maar wat we u wel kunnen beloven is dat de taxus die u bij ons kunt vinden van top kwaliteit is en jarenlang een prachtige plek in uw huis kan hebben. Dit is namelijk een taxus van de Veluwe. We zijn gevestigd in Wekerom, een plaats in de gemeente Ede. Dus mocht u eens in de buurt zijn, komt u dan gerust eventjes langs. Ook kunt u uw taxus komen ophalen bij de kwekerij. Deze kwekerij bestaat trouwens al meer dan 15 jaar dus u kunt er wel van uit gaan dat we een gerenommeerd bedrijf zijn en wel van wanten weten.

Wij leveren enkel planten en struiken van hoge kwaliteit

Niet alleen kunt u voor de taxus bij ons aankloppen, ook hebben we diverse andere struiken en planten zoals coniferen en rhododendrons. U kunt er ook voor kiezen om het allemaal in huis te halen. Bij ons is de klant nog echt de koning dus u zegt het maar en we zullen vervolgens alles in werking stellen om de bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. Het handige aan dit soort planten is dat het hele jaar de bladeren groen blijven. Zo hebt u altijd een vrolijk aangezicht en dat is wel wat anders dan de bomen en planten die hun bladeren verliezen in de herfst. Dat is niet een leuk gezicht maar als u er een taxus tussen zet dan wordt u daar vast wel weer vrolijk van. Kijkt u op de site ook even hoe u het beste een dergelijke plant moet verzorgen. Dit kost vrij weinig moeite want het is een makkelijke plant. Planten en struiken die buiten staan moeten sowieso wel tegen een stootje kunnen en hebben nauwelijks aandacht nodig op het gebied van water en voeding. Dat halen ze wel uit de bodem en daarnaast zorgt het zonlicht wel voor de benodigde fotosynthese zoals we dat allemaal geleerd hebben bij onze biologielessen. Wat zo af en toe wel nodig is, is het snoeien van deze planten en daar geven we dan ook uitleg over in een handige online handleiding. Neemt u dus binnenkort eens een kijkje en wellicht begroeten we u binnenkort wel op onze kwekerij. Hopelijk tot snel!