Heeft u een sloopauto op uw erf staan of recent een ongeluk gehad, waarbij uw auto total loss is verklaard? Dan belt u Nationale Sloopauto Ophaaldienst! Wij zijn werkzaam in heel Nederland en staan 24/7 klaar om uw sloopauto te komen ophalen voor een eerlijke vergoeding. Wij bieden u betrouwbare en professionele service aan, aangezien wij alleen samenwerken met erkende schade- en demontagebedrijven. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk dan voor meer informatie onze website of bel wanneer het u uitkomt voor het inplannen van een ophaalmoment. Wilt u vooraf eerst een prijsindicatie voor uw auto? Stuur ons dan een aantal goede foto’s door. Wij geven realistische vergoedingen en komen uw auto geheel vrijblijvend ophalen.

Onze werkwijze is als volgt:

1) Bel 06 38 50 50 38 wanneer het u uitkomt (24/7 bereikbaar!)

2) Wij halen uw auto op en u ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs

3) Wij betalen u direct in contanten en melden uw auto af bij RDW/Belasting

Sloopauto verkopen voor een goede prijs

Aan een sloopauto heeft u helemaal niets. Het is meer een last dat in de weg staat. Laat uw sloopauto daarom gratis ophalen door Nationale Sloopauto Ophaaldienst. U ontvangt van ons een eerlijke vergoeding voor uw auto. Milieubewust en goed voor uw portemonnee! Heeft u gebeld en een afspraak ingepland? Dan nemen wij gelijk het vrijwaringsbewijs mee en het bedrag dat de auto nog waard is in contanten. Wij melden vervolgens de auto voor u af bij de Belastingdienst en RDW. Onze dienstverlening bieden wij aan in heel Nederland. Wij werken daarvoor samen met professionele erkende bedrijven, die zich strikt aan de milieuwetten en regelgeving houden. Zij bieden u daarbij betrouwbare, vakkundige en snelle service aan, want dat vinden wij zeer belangrijk.

Sloopauto verkopen doet u bij Nationale Sloopauto Ophaaldienst:

  • Werkzaam in heel Nederland
  • Eerlijke vergoedingen
  • 24/7 bereikbaar
  • Schade experts voor advies en goedkope reparaties
  • Afspraak op elk moment mogelijk
  • Auto wordt gratis opgehaald
  • Werken enkel samen met erkende bedrijven
  • Uw partner voor sloopauto verkoop
  • Hoge beoordelingen van klanten

Top ervaring met Nationale Sloopauto Ophaaldienst 

Vorige week heb ik een ongeluk gehad met mijn Audi. Helaas is daarbij mijn auto total loss verklaard. Reparatie loonde zich niet meer en ik kon beter opzoek gaan naar een andere auto. Ik heb toen gelijk gebeld naar Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Er werd direct opgenomen en twee uur later was mijn auto al opgehaald. Ik kreeg, zoals afgesproken, gelijk het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. Ondanks het ongelukkige voorval ben ik zeer tevreden over de dienstverlening van dit bedrijf! Super dat er zo snel gereageerd werd en dat mijn zorgen direct werden verholpen. Ik heb inmiddels een andere auto gekocht, aangezien ik een realistische vergoeding heb gekregen voor mijn auto. Ik beveel daarom zeker de service van Nationale Sloopauto Ophaaldienst aan. Review A. de Vries

Heeft u nog vragen? Dan vindt u op onze website meer informatie over onze dienstverlening: sloopautoverkopen. Wij staan graag met ons team voor u klaar, wanneer u ons nodig heeft! Als u een sloopauto heeft, neem dan gelijk contact op met 06 38 50 50 38. Wij komen spoedig langs om deze op te halen. 

Lees meer…