Bent u op zoek naar een opslagruimte of storage? Twente is de plek waar u woonachtig bent of de omgeving van Twente? Dan kunt u bij ons terecht! U kunt bij ons goederen opslaan in een goed beveiligde opslagruimte of storage. Twente is de plek van waaruit wij opereren. Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van een ruimte van maar liefst 92.000 vierkante meter en dat is voldoende ruimte om veel goederen op te slaan. De storage Twente waar u gebruik van maakt wanneer u kiest voor Shelter Storage is verwarmd en overdekt. Dat zorgt voor goede omstandigheden waarin goederen goed zijn beschermd en niet worden beschadigd. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden voor het opslaan van goederen, dan staat het u vrij om op ieder moment een offerte aan te vragen. U gaat hiervoor naar ‘storage Twente’ en dan naar ‘offerte aanvragen’. Op die manier vraagt u eenvoudig en snel een offerte aan. Het aanvragen van een offerte heeft als voordeel dat u een overzicht krijgt over het kostenplaatje. U wilt natuurlijk graag weten waar u aan toe bent als u van onze service gebruik maakt. Een verwarmde en ruime storage? Twente is de plek waar u als bedrijf zoekt naar een opslag? Zoek niet verder! U heeft de juiste partij gevonden die uit zal kijken over uw goederen. U heeft er geen omkijken meer naar! Wel zo prettig. Mocht u vragen hebben over de opslag dan heeft u ook de mogelijkheid om contact op te nemen. Ga naar ‘contact opnemen’ en spreek met een medewerker. Geniet van de voordelen van onze opslag en service:

  • wij hebben een zeer ruime storage beschikbaar voor bedrijven
  • onze storage is verwarmd, overdekt en zeer goed beschermd
  • wij zijn als bedrijf zeer ervaren en betrouwbaar in onze service
  • u geniet bij ons van een uitstekende prijs voor de beste diensten
  • wij zijn altijd goed bereikbaar middels het contactformulier

Storage Twente; goed geregeld

U wilt graag genieten van de beste service. U bent ondernemer en heeft een ruimte nodig om bepaalde goederen voor een langere periode of voor een kortere periode op te slaan. Dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wat wij vooral begrijpen is dat wanneer u bepaalde goederen op wilt slaan, u echt zeker wilt weten dat deze goederen veilig worden opgeslagen in een storage. Twente is de plek waar onze storage zich bevindt en al vele jaren maken bedrijven gebruik van deze opslag om goederen op een goede, betrouwbare en verantwoordelijke manier op te slaan. Daarom kiezen mensen voor storage Twente; bij ons zijn uw goederen namelijk in goede handen. Onze opslagruimte is verdeeld over diverse hallen. Het gaat in totaal om achttien hallen storage. Twente kent ruime mogelijkheden voor de opslag, maar als u echt het zekere voor het onzekere wilt nemen, dan kiest u voor Shelter Storage. Tijdelijk of voor onbepaalde tijd? Geen probleem! Wij bieden de beste oplossing. Wij zijn zeer goed te bereiken zowel via de snelweg als ter zee en lucht. Mocht u tot in detail willen weten waar u aan toe bent wanneer u een opslagruimte huurt bij ons? Dan kunt u vragen altijd aan ons stellen of de eerder genoemde offerte aanvragen. Shelter storage biedt aan diverse zakelijke klanten sinds jaar en dag storage. Twente als locatie voor goederen die moeten worden opgeslagen? Dan kiest u bij ons voor een ervaren partij. Wij timmeren al meer dan 25 jaar aan de weg en dat doen wij met overgave, expertise, vertrouwen en natuurlijk met plezier. Herman Bodewes is de grondlegger van het bedrijf. Hij kocht in de tachtiger jaren een grote opslagruimte op met het vermoeden dat dit door de strategische locatie wel eens een goede zet kon zijn. Als snel leerde hij dat de vraag naar goederenopslag er groot was en daar plukken wij vandaag de dag nog altijd de vruchten van. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een zeer professioneel bedrijf met grote opslagruimten.

Storage Twente; uitmuntende service

Onze service heeft altijd hoog in het vaandel gestaan. Wij geloven in het leveren van trouwe diensten. Voor veel bedrijven is een goede opslag van levensbelang om als bedrijf succesvol te kunnen zijn. Bepaalde goederen zijn natuurlijk veel waard en wij beseffen dan ook wat onze verantwoordelijkheid inhoudt. Bedrijven die voor ‘storage Twente’ kiezen bij ons weten dat wij als bedrijf weten wat we doen. Het opslaan van goederen is namelijk ons vak en dat vak nemen we uiterst serieus. Mocht u als bedrijf goederen op willen slaan op een goede plek waar de goederen veilig zijn en waar u ook nog eens geniet van een scherpe prijs? Dan doet u er verstandig aan om eens te kijken naar ‘storage Twente’ op onze website, want dan bent u verzekerd van de meest betrouwbare diensten. Omdat wij veel ruimte hebben kunt u grote hoeveelheden goederen opslaan in de vorm van pallets of in iedere andere vorm. Het ligt er maar net aan wat voor soort producten u op wilt slaan. Ons bedrijf werd in eerste instantie opgezet met behulp van een aantal investeerders, maar inmiddels staan wij op eigen benen en daar voelen wij ons goed bij. Onze ruimte beslaan vijftien voetbalvelden; stelt u zich dat maar eens voor. U kunt zich dus voorstellen dat wij voor u voldoende ruimte hebben! Dat is een geruststelling voor bedrijven die veel goederen moeten opslaan voor een langere of kortere periode. U kunt een opslag al vanaf een dag bij ons huren. Geen probleem bij Shelter Storage!