Wij Nederlanders mogen graag de fiets pakken. Het is daarom ook niet gek dat elke Nederlander eigenlijk een professionele fietser is. Het klinkt misschien gek, want zelf ben je als Nederlander gewend om te fietsen sinds het moment dat je kon lopen. Fietsen is voor Nederlanders eigenlijk net zo natuurlijk als lopen. Daarom zijn we er ook zo goed in. Het zit als het ware in ons bloed. Een buitenlander kan prima fietsen, maar als hij/zij ziet wat voor capriolen de Nederlanders uithalen op hun fiets, dan valt zijn of haar mond spontaan open. Denk maar eens aan een moeder met drie kinderen op de fiets. Deze moeder manoeuvreert zonder enige moeite door het drukke stadsverkeer, terwijl ze voor en achter bepakt is met kinderen. Het is nauwelijks te bevatten voor een buitenstaander, maar dat is wat je krijgt als je vanaf je 4de niets anders doet dan fietsen. Het is dan ook niet gek dat we alles vervoeren op de fiets. Hoe gek het ook mag klinken, we kunnen het op de fiets meedragen. Boodschappen, meubels, kinderen en zelf honden worden netjes op de fiets vervoerd. Maar we hebben natuurlijk wel wat hulp. Als je kinderen vervoert op de fiets, dan installeer je kinderzitjes. Vervoer je boodschappen, dan installeer je een paar fietstassen en als je een hond mee wilt nemen op de fiets, dan installeer je een hondenfietsmand. En voor grote artikelen zoals meubels, wasmachines en koelkasten pakken we gewoon de bakfiets. Mocht je zelf ook een hondje hebben en ben je op zoek naar een geschikte hondenfietsmand, dan kun je terecht op fiets-tassen-shop.nl. Op deze website vind je namelijk allemaal tassen voor op de fiets. Hierbij kun je denken aan:

  • Enkele fietstassen
  • Dubbele fietstassen
  • Rugzakken voor op de fiets
  • Fietsmanden

Je kunt er verschillende fietsmanden kopen en dus kun je er ook terecht voor een hondenfietsmand voor jouw hondje. Uiteraard is een hondenfietsmand niet geschikt voor een volwassen herdershond, maar een dergelijke grote hond kan prima mee rennen naast de fiets. Voor de kleinere varianten of puppy’s, is een hondenfietsmand echter zeer geschikt. Wil je meer weten over de verschillende soorten, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website. Je kunt je hondenfietsmand hier ook gelijk bestellen.

De juiste hondenfietsmand voor jouw hondje vind je op fiets-tassen-shop.nl

Je kunt op de website verschillende hondenfietsmanden vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een simpele Cordo rieten hondenmand. Dit is een tijdloze klassieker waar je in principe elke hond (van het juiste formaat) in kunt vervoeren. Wil je je hond wat meer bescherming geven of wil je niet dat je hond uit de mand kan springen, dan kun je ook kiezen voor de Klickfix Doggy hondenfietsmand. Er zijn dus meerdere opties en voor meer informatie over deze verschillend opties kun je terecht op de site. Via de categorie ‘hondenfietsmanden’ kun je klikken op alle individuele hondenfietsmanden. Zo kun je per hondenfietsmand meer lezen over de eigenschappen en de productdetails.

Maak je fiets compleet met de tassen van fiets-tassen-shop.nl

Als je veel gebruik maakt van je fiets, dan is het fijn als je ook van alles op de fiets kunt vervoeren. Het is immers altijd heel vervelend als je bijvoorbeeld boodschappen in een tas moet vervoeren die je in de hand houdt. Je moet dan met 1 hand sturen en je kunt veel minder vaart maken. Heel lastig als je wind tegen hebt. En in Nederland heb je in principe altijd wind tegen. Fietstassen zijn dan zeker geen overbodige luxe. Dus als je je fiets wilt voorzien van de nodige fietstassen, kom dan snel eens langs bij Fiets Tassen Shop.