Op Google AdWords adverteren? Ontdek onze aanpak in 3 minuten

Natuurlijk hebt u als bedrijf een eigen website. In deze moderne tijden kunt u daar net langer onderuit. Het is de ideale manier om informatie te verschaffen over uw nieuwe producten, aanbiedingen, of diensten die u onlangs bent gaan verlenen. Maar om bekendheid te verwerven moet u natuurlijk reclame maken. Dan kan door via Google Adwords te adverteren. Misschien hebt u nog nooit gehoord van Google Adwords. Adverteren doet u misschien nog altijd op de ouderwetse methode. Daarbij denken we aan het produceren van reclamespotjes op de radio en televisie, het afdrukken van reclamefolders of plaatsen van advertenties in kranten. Natuurlijk kan dit deels uw succes verklaren, toch zult u merken dat het niet langer voldoende is. U merkt wellicht ook dat erg veel zaken digitaal verlopen. Neem uw klantenservice, het overgrote deel van de vragen worden niet langer per telefoon afgehandeld maar per mail. Ook zullen uw klanten graag uw producten of diensten via uw site willen bestellen. Dus een webwinkel zou weleens erg winstgevend kunnen zijn. En hebt u er al over nagedacht of u een app voor uw bedrijf laat ontwikkelen? Dan kan men zelfs via de smartphone nog gebruik maken van uw diensten. Wat Google Adwords adverteren nu eigenlijk precies inhoudt? Neemt u in dat geval eens een kijkje op onze website: teamnijhuis.com. U kunt er alles lezen over Google Adwords adverteren en wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Dankzij Google Adwords adverteren haalt u heel wat klanten binnen

Google Adwords is een reclamevorm op deze zeer populaire zoekmachine. In Nederland gebruiken minstens 95 procent van de inwoners deze zoekmachine als startpagina. Kunt u nagaan wat het percentage is dat het gebruikt als zoekmachine! Dat getal ligt nog hoger. Daaruit blijkt dus wel dat men Google erg vertrouwd en hoog in het vaandel heeft staan. Advertenties die bovenaan een zoekresultaat verschijnen zijn toegesneden op de gebruiker en zijn zoekopdracht. Dergelijke advertenties hebt u wellicht weleens opgemerkt. Misschien hebt u er zelfs gebruik van gemaakt omdat ze zo handig zijn. Dat is nu precies wat Google Adwords adverteren is! Bovenaan de landingspagina verschijnen op basis van de ingevulde zoektermen interessante aanbiedingen, diensten of sites met een goede slogan die daarmee te maken hebben. Wij kunnen voor u via Google Adwords adverteren in de zin dat we onderzoeken welke sleutelwoorden, dus zoektermen, het meest gebruikt worden als men naar uw website zoekt.

  • Omdat bezoekers toch al naar u op zoek zijn zult u hen dankzij het Google Adwords adverteren een plezier doen!
  • Terwijl u er meer klanten door gegeneerd die toch al van plan zijn om op uw website een kijkje te nemen en hopelijk te bestellen.
  • Bijkomend voordeel van Google Adwords adverteren is natuurlijk dat u klanten van de concurrent afsnoept.

Meer weten? Vanaf nu weet u ons te vinden

Het Google Adwords adverteren kunt u het beste uitbesteden aan een gerenommeerd bedrijf dat hier zijn werk van heeft gemaakt. En dat is waar wij om de hoek kijken. Wilt u daarom graag iets meer weten over deze vorm van marketing en communicatie? Kijk dan allereerst op onze website. U zult zien dat wij tot de top 20 van Nederland behoren die dit werk uitvoeren. Met trots mogen we daarom stellen dat we Google Premium Partner zijn. En daar plukt u de vruchten van in de zin dat u meer leads, omzet en naamsbekendheid genereert. Kies daarom voor de toekomst en vraag vrijblijvend om meer informatie of misschien zelfs wel een offerte.