Bordspellen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Er zijn altijd groepen mensen en bepaalde leeftijdscategorieën die altijd wel bordspellen zijn blijven spelen. Soms speelt u het een paar jaar niet en dan krijgt u de smaak opeens weer te pakken. Dat hangt ook van uw familie af en natuurlijk ook van uw vrienden. Stimuleren jullie elkaar om bordspellen te spelen en zo maakt u een nieuw en uitdagend spel? Kijkt u dan eens op spellenrijk.nl, want bij ons kunt u ongetwijfeld snel de bordspellen vinden die het beste bij uw groep passen. Voor jong en oud, voor elke duur en vanaf 1 tot en met 6+ spelers, we hebben het allemaal. En we voegen regelmatig nieuwe producten toe aan onze catalogus. Daar kunnen we u via de nieuwsbrief en Facebook van op de hoogte houden als u dat wenst. Of het nu gaat om het nieuwste spel dat spel van het jaar is geworden, of oude bordspellen waarvan u graag een nieuwe versie of een uitbreiding wilt kopen, bij Spellenrijk bent u aan het juiste adres. Wist u trouwens dat u op werkdagen voor 21:00 uur de bordspellen kunt bestellen zodat u ze de volgende dag al thuisbezorgd krijgt? We hebben namelijk vrijwel alles steevast op voorraad dus dat scheelt weer. De bezorgkosten zijn boven de 50 euro geheel gratis. En mocht u in Twente wonen, dan kunt u deze bordspellen ook ophalen bij ons ophaalpunt in Hengelo.

Onze bordspellen kunt u vaak uitbreiden met extra sets

Neem bijvoorbeeld Kolonisten van Catan als voorbeeld, daar zijn tientallen varianten van op de markt gebracht. Uitbreidingen om het spel nog aantrekkelijker te maken maar natuurlijk ook reisedities zodat uw kinderen het achter in de auto kunnen spelen en u vervolgens in de tuin van de bungalow. Dit geldt voor vele spellen. Een ander bekend voorbeeld van dergelijke bordspellen is Monopoly. Een klassiek spel dat ook weleens tot ruzies heeft geleid. Weet waar u aan begint als u dit spel uit de kast haalt. Er zijn misschien wel een honderd verschillend versies van Monopoly. Helemaal aangepast tot bijvoorbeeld de wereld van The Beatles, van Star Wars of een videogame zoals Halo en Mass Effect. Zo is er voor ieder wat wils te vinden, zelfs per spel. Ook verkopen we naast deze bordspellen diverse kaartspellen die u kunt uitbreiden. Op dit moment is de combinatie tussen bordspel en kaartspel, 30 Seconds, razend populair. Er is natuurlijk ook een uitbreiding van dit dikke pak kaarten op de markt. En wat te denken van Black Stories? Er zijn al minstens 10 verschillende decks en dan is er naast de reguliere variant ook een witte en grijze variant. Voor urenlang spelplezier bent u aldus bij ons aan het juiste adres. We doen ons best om zo spoedig mogelijk de nieuwste artikelen via onze webwinkel te verkopen zodat u misschien morgenavond al uw favoriete spel kunt gaan spelen.

Een spel online bestellen was nog nooit zo eenvoudig

Het is verstandig om per categorie op zoek te gaan naar het spel van uw wensen. Denk aan onder andere:

  • Dominospellen,
  • Trivia spellen,
  • Party spellen,
  • Of zoek gewoon op “bordspellen” en maak uw zoekgebied kleiner door op leeftijd, duur, merk en aantal spelers te zoeken.

Probeer eens iets nieuws uit zodat u weer helemaal bij de tijd bent. En mocht u vooral videogames spelen, dan is dit wellicht een verademing. Want het is een totaalbeleving. Met al uw vrienden, gezin of familie rond de tafel een leuke tijd beleven, gezellig wat drinken en eten en een strijd aangaan, dat kan alleen met onze spellen!