Bij gorate.nl kunt u allerlei woningen vinden die u vervolgens door Gorate zelf kunt laten bouwen. Want u krijgt te maken met en exclusief bouwbedrijf dat ieder gewenst huis kan bouwen. U gaat er dan ook beslist geen spijt van krijgen als u met ons in zee gaat. Zo vindt er een keur aan mogelijkheden. U kunt denken aan onder andere het laten bouwen van:

  • Losstaande woningen en villa’s,
  • 2-onder-1-kapwoningen maar u mag ons ook inhuren voor totale projecten zoals rijtjeshuizen en gehele woonwijken,
  • Maar wij bouwen voornamelijk voor particulieren dus denk aan de eerdergenoemde losstaande huizen, aan recreatiewoningen zoals bungalows en aan landelijke boerderijen.
  • Ten slotte willen we ook niet onbenoemd laten dat we naast een keur aan woningen in het verleden ook diverse bedrijfspanden hebben gebouwd. Van boerderijen tot aan kantorencomplexen en van opslagcentra tot aan fabriekshallen, wij zijn van alle markten thuis.

Weet u al precies hoe uw huis er uit moet komen te zien? Hebt u al die jaren flink verdiend en hebt u een kavel gekocht? Hebt u de diverse vergunningen ook al aangevraagd en zijn die aanvragen goedgekeurd door de gemeente? En hebt u het huis waarin u nu woont al in de verkoop gezet? Dan is het absoluut een goed moment om even op onze website rond te kijken en om vervolgens snel contact met ons op te nemen als u een aantal van deze woningen prachtig vindt. Dan gaan we snel met u rond de tafel zitten om de details door te nemen.

U kunt een virtuele rondleiding maken door onze woningen

Onze woningen liegen er niet om. Wij hebben dan ook exclusiviteit en luxe hoog in het vaandel staan. Dat hebt u dan toch ook zeker verdiend! Wilt u bijvoorbeeld een indoor zwembad? Of lekker in de lente en de zomer genieten van een koel zwembad in uw achtertuin? Wilt u een luxe keuken met alles er op en er aan zoals meerdere ovens en een kookeiland? En uit hoeveel verdiepingen en kamers moet uw huis bestaan? Bent u bijvoorbeeld nog van plan om uw gezin uit te breiden en is dat mede een reden om überhaupt te verhuizen? Maakt u allereerst op onze website een aantal keuzes zodat u het aanbod aan woningen kunt verkleinen. Kies bijvoorbeeld een bouwstijl uit die u mooi vindt. We kunnen woningen opleveren in onder andere een landelijke look, jaren ’30 stijl maar ook moderne en futuristische bouwwerken kunnen moeiteloos opleveren. Wist u dat u een virtuele toer kunt maken door de diverse woningen die we in het verleden hebben opgeleverd? Dan kunt u zowel de binnen- als de buitenkant in 360 graden bekijken. En dat geheel online! Voor uitgebreide informatie kunt u de gratis brochure online opvragen. Die sturen we u vervolgens zo spoedig mogelijk toe. Bent u tevreden over wat u leest? Klim dan wederom in de pen om een afspraak met ons kantoor te maken. Dan zien we u hopelijk snel eens in Raalte, Twente.

Hopelijk zien we u snel bij ons op kantoor te Raalte

Het bouwen van deze huizen is vakwerk en daarom werken er enkel ervaren en gemotiveerd personeel bij Gorate. Mensen die dagelijks weer en uitdaging willen aangaan en het fijn vinden om niet iedere dag hetzelfde werk te moeten doen. Ongeacht de moeilijkheid, het gaat ons absoluut lukken om een fantastische woning op te leveren die aan uw dromen voldoet. Mocht u nu snel even een vraagje willen stellen dan kunt u vanzelfsprekend even bellen. En vergeet niet om onze Facebookpagina te liken, dan mist u geen enkel bouwproject meer.