Schoonheid bevindt zich in het oog van de toeschouwer. Dat betekent dat schoonheid tot op zekere hoogte subjectief is, maar iets wat heel lelijk is wordt door vrijwel niemand mooi gevonden en iets wat heel mooi is, wordt vaak door heel veel mensen mooi gevonden. Schoonheid heeft zeker met normaliteit te maken. De psychologie leert ons dat de meest normale gezichten het meest aantrekkelijk worden gevonden. Zodra alle verhoudingen kloppen, dan triggert dat in de toeschouwer dus een idee van aantrekkelijkheid. Vaak wordt van deze regel afgeweken, want mooie mensen zijn ook vaak dusdanig ‘perfect’ dat het al snel saai wordt. Schoonheid is daardoor altijd een wisselwerking tussen de persoon die schoon gevonden wordt en degene die deze mening is toegedaan. Kleine imperfecties kunnen bijvoorbeeld leiden tot een toename van aantrekkelijkheid. Denk aan een moedervlek of een speetje tussen de tanden. In Nederland en vele andere landen gaan kinderen vaak naar de tandarts om een zo mooi en normaal mogelijk gebit te krijgen via een beugel. In Japan is scheve tand bij vrouwen juist een teken van aantrekkelijkheid. Dus in die zin zie je toch vaak dat schoonheid inderdaad in het oog van de toeschouwer aanwezig is. Het is dan ook helemaal geen gek idee om je eigen kwaliteiten te benadrukken en eventuele imperfecties te maskeren. Dit kun je allemaal regelen via de schoonheidssalon in Rotterdam. Als je last hebt van een droge huid of als de huid niet mooi en gezond glanst, dan kun je daar wat aan doe bij de schoonheidssalon in Rotterdam. Vaak zit je als mens ook tussen de twee uitersten in. Vrijwel niemand is alleen maar heel lelijk of heel mooi, want je hebt een enorm grijs gebied waar mooi en minder mooi samen gaan. In een schoonheidssalon kun je die mooie aspecten juist benadrukken. Als je mooie ogen hebt, dan kun je in een schoonheidssalon in Rotterdam bijvoorbeeld kiezen voor wimperextensions. Deze richten de aandacht juist op de ogen waardoor je deze dus ook extra benadrukt. Daarnaast zijn langere wimpers voor veel mensen extra aantrekkelijk. Zoals gezegd kun je via de schoonheidssalon de minder mooie aspecten maskeren. Via gezichtsverzorging kun je ervoor zorgen dat je huid weer gaat stralen. Tevens kun je je huid vernieuwen of verjongen. Dat heeft uiteraard altijd een positief effect op de uitstraling. Dus kan jou natuurlijk schoonheid wel een boost gebruiken? Kom dan snel eens langs in de schoonheidssalon in Rotterdam.

Waar vind ik een goede schoonheidssalon in Rotterdam?

Als je op zoek bent naar een goede schoonheidssalon in Rotterdam, dan kun je altijd terecht bij AVE Esthetique. Hier kun je in ieder geval terecht voor:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Ontspanning, huidverbetering en/of vernieuwing
  • Fractional Needle Techniek
  • Manicure en gelnagels
  • Pedicure
  • Harsen
  • Wimperextensions
  • Wimperpermanent
  • Spraytanning
  • Tanden bleken

Deze lijst is overigens niet helemaal compleet. Op de website van ave-schoonheidssalon.nl vind je alle informatie en dus ook alle behandelingen die je kunt ondergaan bij deze schoonheidssalon in Rotterdam. Op de site vind je ook achtergrondinformatie over de oprichtster van deze keten en de vaardigheden van de schoonheidsspecialisten die werkzaam zijn bij AVE Esthetique.

Kom vandaag nog langs in de schoonheidssalon in Rotterdam

Als je nieuwsgierig bent, dan kun je altijd helemaal gratis en vrijblijvend even binnenwandelen bij deze schoonheidssalon. De schoonheidsspecialist maak uiteraard graag tijd voor je om je vragen te beantwoorden en eventuele mogelijkheden te bespreken. Je voelt je in ieder geval altijd welkom en in die zin is het ook niet alleen maar voor de schoonheid dat je naar een schoonheidssalon gaat. Het is immers ook gewoon zeer comfortabel en gezellig in de salon.