Wij hebben een huis laten bouwen en toen wij de sleutels kregen opgeleverd, hebben wij gekeken of alles in orde was. Wij wilden namelijk later niet voor verrassingen komen te staan en wij hebben van andere mensen in de buurt gehoord, dat de aannemer het niet altijd even nauw nam met de regels. Vandaar dat wij zijn gaan kijken wat de mogelijkheden waren om een controle te laten uitvoeren en wij hebben toen uiteindelijk een specialist kunnen vinden die onze woning goed heeft kunnen controleren. Bij binnenkomst vond hij meteen het eerste minpunt aan de woning: het slot van onze deur was niet voorzien van kerntrekbeveiliging. Dat was heel jammer om te horen want wij hadden nog expliciet aan de aannemer gevraagd of onze sloten van kerntrekbeveiliging voorzien waren. Wij hadden namelijk in ons vorige huis vaak te maken gehad met inbrekers en daarom wilden wij nu alle maatregelen nemen om te zorgen dat wij geen ongevraagde mensen over de vloer zouden krijgen. Wij hebben toen verzekerd gekregen dat wij kerntrekbeveiliging op onze sloten zouden krijgen en dus waren wij woest toen wij hoorden dat er geen kerntrekbeveiliging op de sloten was aangebracht. Wij hebben daarom ook meteen de telefoon gepakt en wij hebben de aannemer gebeld. Wij wilden graag van hem horen wat er verkeerd was gegaan en wij hebben toen meteen excuses van hem gekregen. Hij heeft toen gezegd dat hij het heel erg druk had, maar dat hij de kosten zou betalen wanneer wij een bedrijf konden vinden dat voor ons de kerntrekbeveiliging aan zou brengen. Dat leek ons geen verkeerde deal en wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om iemand te vinden die ons aan kerntrekbeveiliging zou kunnen helpen. Ik heb toen gemerkt dat wij het beste een keer naar de opties op het internet konden gaan kijken. Hier kun je namelijk veel mogelijkheden vinden om iemand in te schakelen die je kerntrekbeveiliging kan aanbrengen. Wij zijn even uitgebreid gaan googelen en wij hebben toen de site van Slotenmaker-Holland.nl gevonden. Deze mensen konden ons heel goed helpen om kerntrekbeveiliging aan te brengen en wij waren blij dat wij deze experts in de arm konden nemen. 

Onze deuren zijn nu voorzien van kerntrekbeveiliging

Wij hebben deze specialist over laten komen en wij hebben gemerkt dat zij ons heel goed konden helpen. Zij konden onze deuren voorzien van kerntrekbeveiliging waardoor wij nu niet meer bang hoeven te zijn dat inbrekers eenvoudig ons huis binnen kunnen komen. Ook is het fijn om te weten dat wij nu aan de wettelijke voorschriften voldoen want wij willen graag gehoor geven aan de wet. Wij zijn daarom blij dat wij zo goed en zo snel geholpen konden worden. 

Wilt u ook aan uw veiligheid werken? 

Wist u dat er nog ieder jaar heel veel inbraken plaatsvinden omdat de sloten van veel woningen gewoon niet goed zijn? Zo niet dan raad ik u aan om:

  • Een keer naar Slotenmaker-Holland.nl te surfen 
  • Te bekijken wat deze specialist voor u zou kunnen doen 
  • Een afspraak met deze mensen in te plannen 
Ik ben blij dat wij nu veilig zijn.