VCA cursus met 100% video's NU VANAF € 85,- | VGMbox

Begin jij net in de bouw, dan is de kans groot dat je nog een aantal certificaten nodig hebt. Het is verstandig om die zo snel mogelijk halen, zodat je in een later stadium niet buiten de boot valt. Een van deze certificaten is de VCA. Wil jij een VCA halen? Maak dan gebruik van de diensten van VGMbox. Dit bedrijf stelt je in staat om binnen mum van tijd het benodigde papiertje te bemachtigen. Tijdens het proces doorloop je vier stappen:

  • Het type VCA
  • Interactieve cursus
  • Oefenopdrachten
  • Examen afleggen

Voordat je begint moet je weten welk type VCA je nodig hebt. Als individu heb je twee opties: de B-VCA certificering, maar ook de zogeheten VOL-CVA. Het verschil zit hem in de details. Op het basisniveau blijven bepaalde aspecten buiten beschouwing, die op een hoger niveau wel aan de orde komen. Als ZZP’er heb je vaak de hogere certificering nodig, terwijl je als medewerker vaak met het B-niveau uit de voeten kan. Nadat je hebt besloten welke cursus je gaat doen, kan het programma beginnen. Tijdens het traject worden videobeelden en audiofragmenten met elkaar gecombineerd. Je krijgt voorbeelden uit de praktijk en ziet hoe het er daar aan toegaat. Je weet dan gelijk waarom het zo belangrijk is om je VCA te halen: het gaat niet alleen om je eigen veiligheid, maar ook om de veiligheid van de mensen om je heen. Als jij besluit je VCA te halen, dan kies je voor een stuk verdieping waar je heel veel aan hebt. Maak je geen zorgen: de cursus is voor iedereen. Je krijgt de volledige vrijheid om de stof op je eigen manier te doorlopen. Sommige mensen doen dat op één middag, anderen nemen wat langer de tijd.

VCA halen: de online cursus

Wil jij een VCA halen, dan zul je eerst moeten oefenen. Dat kan tijdens een klassikale bijeenkomst, of met behulp van een aantal lessen op het internet. In deze tekst bespreken we de online variant, die je gewoon thuis kunt volgen. Je kunt dus achter je bureau een VCA halen! Wanneer je inlogt op de site, krijg je een aantal hoofdstukken te zien. Die hoofdstukken zul je stuk voor stuk moeten afronden om alle informatie tot je te nemen. Ieder hoofdstuk bestaat uit één of meerdere video’s, die de checklist zo zorgvuldig mogelijk uitleggen. Krijg je iets niet helemaal mee, dan kun je de video opnieuw bekijken, of terugspoelen naar het punt waar je zijn moet. Je kunt dus een VCA halen op je eigen tempo. Tijdens de cursus krijg je om de zoveel tijd een overzicht van het belangrijkste lesmateriaal uit dat hoofdstuk. Zo weet je zeker dat je de hoofdlijnen altijd helder hebt. Na de video’s krijg je diverse vragen over de behandelde stof. Er wordt bijgehouden hoeveel vragen je goed beantwoordt en aan het eind van de sessie krijg je een totaalscore. Het is natuurlijk van belang zo hoog mogelijk te scoren, dan weet je dat je klaar bent voor het examen. Wil jij een VCA halen? Surf dan naar https://www.vca-cursus.com/ en bekijk het aanbod.

Examen afleggen op locatie

Om fraude te voorkomen kun je het daadwerkelijke examen niet thuis maken. Dat moet je afleggen op een van de examenlocaties. Er zijn er meer dan 120, verspreid door Nederland. Je kunt dus altijd relatief dicht bij je woonplaats terecht. Haal je het examen, dan ben je gecertificeerd. Zo makkelijk is het dus om een VCA te halen! Wil jij meer informatie over het proces, of je gelijk aanmelden? Ga dan naar bovenstaande site en bekijk het volledige aanbod. Lees meer…