Toen ik vorig jaar mijn rug brak was het mij meteen wel duidelijk dat ik in het vervolg goed bewust zou moeten zijn van het gewicht dat ik iedere dag met mij mee zou moeten zeulen. Ik was altijd gewend om alles maar in mijn rugzak te stoppen en vervolgens de boel op mijn rug met mij mee te sjouwen maar een breuk verandert dit behoorlijk. Ik wist dat mijn rug voortaan mijn zwakke punt zou blijven en daarom ben ik eens in het rond gaan vragen naar wat de mogelijkheden waren om de lasten die ik altijd met mij mee moet dragen, te kunnen verlichten. Een goede vriendin van mij wees mij toen op de mogelijkheid van een laptop trolley. Op dat moment had ik nog nooit van een laptop trolley gehoord en ik heb haar dan ook meteen even gevraagd wat een laptop trolley dan wel was. Zij vertelde mij dat het een soort koffertje op wielen is waar je je laptop heel goed in kunt vervoeren maar daarnaast biedt het je computer ook nog eens zeer veel bescherming. Dat vond ik natuurlijk erg interessant klinken en ik heb haar gevraagd of zij misschien zelf ook een laptop trolley had. Dit bleek het geval te zijn en ze vertelde mij dat ik haar laptop trolley wel eens zou mogen gebruiken om te ontdekken of ik echt baat zou kunnen hebben bij een laptop trolley. Zo gezegd zo gedaan, ik keerde huiswaarts met haar laptop trolley en toen ik thuis kwam heb ik meteen mijn laptop uit mijn andere tas gehaald om deze snel in de laptop trolley te stoppen. Wat mij opviel was dat de laptop trolley van deze vriendin heel stevig was zonder dat het daarbij echt een heel zwaar ding werd. Ik had op dat moment al een vermoeden dat ik wel eens heel erg veel plezier zou kunnen gaan ondervinden van deze mooie laptop trolley en ik kan u inmiddels vertellen dat ik hier geheel juist mee was. In de volgende twee alinea’s wil ik u graag wat meer over mijn bevindingen vertellen en zal ik u ook vertellen waar ik uiteindelijk zelf een laptop trolley heb gekocht.

Een goede laptop trolley voor een fantastische prijs

Nadat ik een tijdje rond had gelopen met de laptop trolley van mijn vriendin was het mij geheel duidelijk dat ik echt een laptop trolley zou moeten aanschaffen. Eigenlijk maakt het niet uit of je last van je rug hebt of niet; het is überhaupt heel fijn om niet meer met al je spullen te hoeven zeulen. Het is heel fijn om alles wat je met je mee moet nemen in een koffertje kunt stoppen en het vervolgens met het grootste gemak achter je aan kunt slepen zonder dat het je ook maar enige vorm van inspanning kost. Ik heb achteraf dan ook spijt dat ik nooit eerder op het idee gekomen was om mijn tillasten wat te verlichten. Afijn, inmiddels heb ik het licht gezien en ik kan u vertellen dat ik echt heel erg tevreden ben over mijn laptop trolley. Het was mij dan ook al heel snel duidelijk dat ik ook op zoek moest gaan naar zo’n ding en daarom heb ik diezelfde vriendin nogmaals gebeld om te vragen waar zij dit fantastische product had gekocht. Zij vertelde mij dat zij dit gedaan had via de website laptopverpakkingen.nl. Ik heb toen dit adres even opgeschreven want ik ben er echt heel erg slecht in om dergelijke adressen te onthouden wanneer ik het niet opschrijf. Vervolgens heb ik toen mijn computer aangezet om eens op deze website te kijken. Al bij de eerst aanblik van de website was het mij meteen duidelijk dat men hier producten van zeer hoge kwaliteit verkoopt en dat ik er zeker van kon zijn dat ik hier met vlag en wimpel zou kunnen slagen. Genoeg reden dus om mij enthousiast op het aanbod te storten. Binnen een uur had ik al een keuze gemaakt en kon ik uit gaan kijken naar het moment dat ik op de bestelknop kon klikken. Maar eerst had ik nog even een vraag over het product en daarvoor nam ik even contact op met de klantenservice van dit bedrijf.

Zeer tevreden over de goede service

De vraag die ik aan de klantenservice gestuurd had werd binnen een dag al beantwoord en de goede indruk die ik van dit bedrijf had werd daarmee nogmaals bevestigd. Ik doe namelijk graag zaken met bedrijven die hun klanten serieus nemen ongeacht of het nou gaat om een tube tandpasta of, zoals in mijn geval, over een laptop trolley. Toen ik dit antwoord gehoord had heb ik meteen een mooie laptop trolley besteld. Binnen een dag had ik mijn laptop trolley al in huis en kon ik die van mijn vriendin weer naar haar terug brengen. Inmiddels loop ik al een paar weken stad en land af met mijn laptop trolley en dat bevalt mij werkelijk heel erg goed. Wanneer u dus ook graag met wat meer comfort zou willen reizen of minder willen tillen wanneer u naar kantoor gaat kan ik u dit product werkelijk waar van harte aanbevelen. Het is namelijk zo dat:

  • u veel meer energie overhoudt
  • uw laptop optimaal beschermd is
  • u ook tal van andere spullen in de tas kwijt kunt

Kijk daarom vandaag nog op de site.