Het liefst gaan we natuurlijk meerdere keren per jaar op vakantie. Zeker wanneer het weer in Nederland weer minder wordt en de winter weer aanbreekt willen we allemaal naar een lekker warm land waar de zon wel schijnt. Veel mensen gaan daarom ook in de winter op vakantie naar een zonnig oord en geef ze eens ongelijk. In de winter op vakantie gaan naar de zon heeft alleen een nadeel: je kunt in Nederland in de winkels eigenlijk niet meer de spullen krijgen die je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan zonnebrandcrème, een nieuwe bikini of een leuk strand jurkje. Dit gooit natuurlijk wel wat roet in het eten. Gelukkig komt daar nu steeds meer verandering in. Veel meer winkels hebben nu ook een webshop en daar blijven ze vaak de zomerse artikelen nog wel aanbieden. Ga jij in de winter naar de zon en wil je een nieuwe strand jurkje? Kijk dan gewoon eens online rond. Daar ga je zeker vinden wat je zoekt. Vroeger vond je soms uiteindelijk nog wel eens een bikini, maar dit was dan natuurlijk nooit de bikini die je had uitgekozen als je wel veel keuze had gehad. Bij Silk & Beach heb je het hele jaar door een ruime keuze en hoef je je hier dus geen zorgen meer over te maken. Als jij voor je vakantie bedenkt dat je een leuk strand jurkje wilt dan bestel je deze gewoon snel bij Silk & Beach. Het allerleukste aan hun jurkjes is dat je ze op verschillende manieren kan dragen:

  • als halten
  • strapless
  • met een strik voor

Het is dus een heel handig strand jurkje als je eens wilt afwisselen in de stijl, maar het is ook geschikt voor ieder vrouwenfiguur. Iedere vrouw ziet er natuurlijk weer anders uit en heeft zo haar sterke en zwakke punten. Je wilt uiteraard je sterke punten benadrukken en met die jurkje kun je dat altijd doen. Staat een haltertop jou bijvoorbeeld helemaal niet? Dan kies je er gewoon voor om het strand jurkje strapless te dragen. Dat is ook een hele leuke manier om dit jurkje te dragen.

Op het strand, in de bar en op straat met je strand jurkje

Een leuk strand jurkje moet je natuurlijk overal aankunnen. Niet alleen als je op het strand ligt of daar naartoe gaat, maar ook wanneer je even snel een drankje wilt doen in die leuke beach bar of wanneer je een bezoek aan de plaatselijke supermarkt wilt brengen. Dit zijn natuurlijk erg uiteenlopende mogelijkheden om een strand jurkje aan te hebben. Maar met het jurkje van Silk & Beach is dat geen enkel probleem. In al deze situaties, en meer natuurlijk, kun je dit strand jurkje makkelijk aan. Maak je het jurkje bijvoorbeeld vast met een strik voor dan heb je een heel leuk en stijlvol jurkje dat je zeker ook in een restaurant aan kunt doen. Zeker in de zomer zal niemand gek opkijken wanneer jij met een leuk en vlot jurkje in een restaurant komt zitten. Dit kun je gewoon doen. Dat scheelt natuurlijk ook weer een hoop ruimte in je koffer, want je hoeft niet voor iedere dag weer verschillende soorten outfits mee te nemen. Je draagt gewoon het strand jurkje op verschillende manieren en niemand die het ziet dat jij hetzelfde jurkje aan hebt als op het strand. Je kunt natuurlijk ook zo slim zijn om het strand jurkje in verschillende kleuren te kopen. Dan ben je helemaal klaar om iedere keer het te doen lijken alsof je weer een heel ander jurkje aan hebt. Ook een goed idee natuurlijk als je verschillende soorten bikini’s hebt en je niet altijd zwart wilt dragen. Je kunt zoveel kanten op met dit strand jurkje dat je er absoluut blij mee zult zijn als je er meerdere van in je koffer hebt zitten.

Steel de show met je strand jurkje

Er zijn natuurlijk maar een aantal dingen die een goed strand jurkje echt moet hebben. Het moet uiteraard goed zitten en makkelijk aan en uit te doen zijn. Het is niets wanneer je op het strand moet gaan lopen rotzooien met een jurkje dat je heel moeilijk uit krijgt en als je even snel iets wilt gaan halen dan moet het jurkje natuurlijk zo aankunnen. Met het strand jurkje van Silk & Beach is dat zeker het geval. Je trekt het heel simpel aan en uit. Je knoopt het om en je bent klaar om te gaan. Het kan je bijna niet makkelijker gemaakt worden. In het begin moet je er misschien nog wat handigheid in krijgen, maar als je het een aantal keer gedaan hebt dan doe je dit binnen een paar seconden. Je doet je slippers aan en je kunt op pad gaan. Kleding moet in de zomer voornamelijk makkelijk zitten en er toch wel leuk uitzien. Dat geeft dit strand jurkje je ook. Zeker wanneer je het strand jurkje met de strik aan de voorkant vast zet zie je er heel stijlvol uit. Maar ook kun je een speels effect creëren door de jurk als halter te dragen. Het valt natuurlijk kort op de benen en dat geeft altijd een sexy look. Met dit strand jurkje kun je dus niet fout gaan en steel je altijd de show. Waar je ook heen gaat. Je draagt het makkelijk naar het strand, maar ook naar de bar, supermarkt of een restaurant. Dat maakt allemaal niet uit.