Bij ons in het ziekenhuis hebben wij een schoonmaakploeg en deze mensen mochten tot voor kort altijd hun eigen kleding aan houden tijdens het werk. Wij hebben namelijk het beleid dat wij de mensen die bij ons opgenomen zijn, zoveel mogelijk het idee willen geven dat zij in een soort woongemeenschap zijn en niet in een ziekenhuis. Wij werken namelijk met zijn allen op de psychiatrische afdeling en dat is toch een ander soort afdeling dan de meeste afdelingen. Wij hebben echter gemerkt dat er vaak verwarring was over de schoonmakers. Veel mensen dachten namelijk vaak dat het patiĆ«nten waren die aan het schoonmaken waren. Dat was natuurlijk niet de bedoeling want daardoor schiepen wij verwarring die niet veel goeds bracht. Wij hebben daarom gekeken of wij goede werkjassen voor onze schoonmakers konden vinden. Deze werkjassen moesten zorgen dat de schoonmakers te onderscheiden waren van de patiĆ«nten zodat daar in ieder geval geen onzekerheden over zouden ontstaan. Wij hebben toen gekeken waar wij goede werkjassen konden vinden. Wij wilden niet al te klinische werkjassen bestellen, maar wij wilden ook niet te joviale werkjassen kopen want dan werd het onderscheid nog steeds niet aangebracht. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden waren om goede werkjassen te vinden en ik heb toen lang op het internet lopen zoeken om te zien wat ik daar allemaal kon vinden. Ik heb toen gemerkt dat ik het beste een keer naar de site van proforto.nl kon gaan kijken. Deze site werd overal aangeraden wanneer ik op fora keek waar ik moest zijn om goede werkjassen te vinden, dus wilden ik graag even weten wat ik hier allemaal zou kunnen kopen. Ik heb toen gemerkt dat ik hier heel goede zaken kon doen en ik heb het aanbod daarom met veel interesse bekeken. Ik heb gemerkt dat de prijzen hier ook heel gunstig waren en daarom ben ik heel blij dat ik deze site gevonden heb. Ik kon hier namelijk voor een goede prijs werkjassen kopen en het fijne was ook dat deze snel geleverd konden worden. 

Deze werkjassen zijn ideaal voor ons 

Wij hebben inmiddels onze werkjassen in huis en wij zijn heel tevreden over onze aankoop. Wij hebben gekozen voor mooie lichte werkjassen en deze staan heel goed. Wij merken dat onze mensen er ook graag in werken en wij kunnen daarom zeggen dat wij een heel goede deal hebben gesloten. Mocht u ook op zoek zijn naar een adresje waar u goede werkjassen kunt kopen, dan raad ik u aan om ook een keer naar de site van deze firma te surfen. U zult zien dat u hier heel veel keus krijgt aangeboden. 

Wilt u een bestelling doorgeven? 

Mocht u op de site iets gezien hebben dat u graag wilt bestellen? Dan kan dat eenvoudig via de site geregeld worden. Kortom:

  • Surf even naar proforto.nl 
  • Bekijk hier de mogelijkheden die er zijn om goede werkkleding te kopen 
  • Plaats vandaag nog een bestelling via deze site 

Wij gaan hier in de toekomst zeker vaker nieuwe kleding kopen.