Ik ben al een tijd aan het studeren, maar dit gaat niet zo snel als dat het eigenlijk zou moeten gaan. Ik vind het studenten leven er om heen nou eenmaal ook heel leuk. Maar, eindelijk zit ik nu in mijn laatste jaar en ben ik bezig met mijn masterscriptie. Voor deze masterscriptie doe ik onderzoek naar recombinant proteins. Ik hou eigenlijk helemaal niet van het doen van onderzoek, maar wil ik ooit mijn master diploma halen dan is dit wel de bedoeling dat ik dit voltooi. Gelukkig deed ik mijn master onderzoek samen met een groep gemotiveerde studenten die mij er wel door heen wisten te slepen. Voor het onderzoek naar recombinant proteins moesten wij deze eerst zelf aanschaffen. Via onze studie begeleider kwamen we aan de website sanbio.nl. zij gaf aan dat dit een hele goede website was waar wij zeker recombinant proteins zouden kunnen kopen. Zij had zelf al meerdere keren daar recombinant proteins gekocht en was heel erg tevreden met de geleverde recombinant proteins. Zo gezegd, zo gedaan. Ik en mijn andere studiegenoten zijn gezamenlijk naar de website gegaan om te kijken of wij daar de recombinant proteins zouden vinden waar we naar zochten. Zodra we op de site kwamen zagen we dat dit inderdaad een site was waar we verschillende wetenschappelijke artikelen zouden kunnen kopen. We zijn gezamenlijk de hele website af gegaan. Zo zagen we artikelen voor het doen van wetenschappelijk onderzoek van allerlei verschillende soorten en maten. We vonden ook de recombinant proteins die wij zelf nodig hadden voor een best wel oke prijs. Wat we fijn vonden aan de website is dat de website duidelijk omschreef wie er achter de website zaten. Daarnaast werd er ook duidelijk omschreven met welke supplyers er samen wordt gewerkt. Dit is ook iets wat wij als studenten een belangrijk punt vinden.

Wij wilden zeker weten dat onze recombinant proteins van een goede supplyer afkomstig was.

Wij hadden nog wel wat vragen over de levering en bezorging van onze recombinant proteins. Op de website werden meerdere manieren van contact leggen aangegeven. Heel fijn dat ook de tijdstippen waarop het leggen van contact mogelijk was, werd weergegeven. Zo weet je zeker dat je niet voor niets aan het bellen bent. De vrouw aan de telefoon was heel vriendelijk en legde ons heel goed uit hoe het leveren in zijn werk zou gaan. Zij hoorde al mijn vragen aan en gaf op een hele nette manier antwoord. Zo werd alles voor mij heel duidelijk.

We gingen direct over op bestellen!

De recombinant proteins kwamen snel binnen en voldeden aan de verwachting. Wij zijn dan ook blij deze website gevonden te hebben.

  • De website gaf heel veel informatie aan de hand van tekst en plaatjes
  • De klantenservice was goed bereikbaar en was vriendelijk.
    De recombinant proteins werden snel geleverd.

Wij zouden deze website zeker aanraden aan mensen die ook op zoek zijn naar recombinant proteins. Maar ook mensen die andere artikelen voor wetenschappelijk onderzoek nodig hebben zouden wij deze website zeker willen aanraden!