Wilt u uw huis eens opnieuw inrichten? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om naar een van de grote en bekende woonwinkels te gaan. Maar dat doet natuurlijk iedereen al, wat betekent dat u er niet echt originele producten zult vinden. Wilt u graag eens wat anders dan anders en echt een persoonlijk en origineel interieur creëren? Kies dan eens voor woonartikelen van Hay. Door te kiezen voor hun producten, kiest u voor meubels en accessoires die u niet snel bij anderen in huis aan zult treffen. Zo kunt u zich met uw interieur onderscheiden van anderen. Met de design artikelen van Hay kunt u er zeker van zijn dat uw inrichting geen dertien in een dozijn wordt en dat uw huis er niet net zo uit ziet als dat van heel veel andere mensen. Een belangrijke reden om voor woonartikelen van designmerken zoals Hay te kiezen, is dus dat ze er niet hetzelfde uitzien als de producten die in de grote woonwinkelketens liggen. De ontwerpen hebben vaak meer uitstraling. Een belangrijke reden voor mensen om niet voor designmerken te kiezen, is dat ze denken dat deze heel erg duur zijn. Dit is echter absoluut een misverstand. De aanschafprijs ligt in veel gevallen wel iets hoger dan bij de massaproducten van grote winkelketens, maar daar staat dan ook niet alleen maar een origineler ontwerp tegenover, maar ook een hogere kwaliteit. Dit betekent dat designartikelen van Hay bijvoorbeeld veel langer meegaan. Omgerekend naar het aantal jaren dat u ze gebruikt, zullen ze dus echt voordeliger uitpakken dan de woonartikelen die u bij de grote ketens koopt en die van slechtere materialen gemaakt worden. Kwaliteit en originaliteit zijn dus zeker redenen om juist voor een designmerk als Hay te kiezen bij de inrichting van uw woning.

Kenmerken van Hay

Zoals gezegd zijn designartikelen vaak te herkennen aan hun originele ontwerpen en bij Hay is dit dan ook niet anders. Veel mensen zijn echter een beetje bang voor deze originele ontwerpen, ze denken dat design te bijzonder is, dat het niet bij hen past en niet bij de rest van hun interieur past. Dit is echter absoluut niet het geval. Dat designers kiezen voor originaliteit, betekent niet dat ze kiezen voor ontwerpen die moeilijk te combineren zijn met andere producten. Integendeel, juist bij een designmerk als Hay zijn ze altijd op zoek naar het maken van een mooi en origineel ontwerp dat tegelijkertijd goed ingepast kan worden in verschillende stijlen en interieurs. Waardoor kenmerken de producten van dit merk zich nu precies? De ontwerpers van het Deense Hay kiezen altijd voor een combinatie van oude en nieuwe elementen. Hun inspiratie halen zij uit Deense ontwerpen uit jaren vijftig en zestig en dit combineren zij met hedendaagse kleuren en elementen. Ze voegen er de trends en de technologie van nu aan toe, waardoor hun producten zeer geschikt zijn voor hedendaagse interieurs. Doordat zij oud en nieuw met elkaar mengen en werken op het snijvlak van de vaste lijnen van architectuur en de dynamiek van mode, creëren zij woonartikelen die uitstekend combineren met veel andere merken en stijlen. De woonartikelen van Hay zijn dus voor heel veel mensen erg geschikt en sluiten aan bij verschillende interieurstijlen. Als u dus graag eens iets anders wilt dan anders, zonder dat dit meteen heel erg opvallende, extreme ontwerpen zijn, dan is het Deense designmerk Hay dus echt een goede keus voor u.

Ruime collectie

Wat voor producten maken ze bij Hay nu precies? Ze begonnen bij dit merk met een beperkte meubelcollectie maar in de loop van de tijd hebben zij hun assortiment flink uitgebreid. Zij ontwerpen nu nog steeds meubels maar ook:

  • verlichting
  • vloerkleden
  • woontextiel, zoals theedoeken, strandlakens en gastendoeken
  • woonaccessoires, bijvoorbeeld kandelaars, kussens, spiegels, kapstokken en opbergdozen

U kunt met de artikelen van Hay dus niet alleen kiezen voor originele grotere meubelstukken, maar ook voor de accessoires en andere details bent u bij hen aan het juiste adres. Zo kunt u dus in alle ruimtes van uw woning met hun woonartikelen uw eigen persoonlijke stijl creëren. Bent u ook nieuwsgierig naar de ontwerpen van Hay? Dan is het natuurlijk de vraag waar u deze kunt krijgen. Bij Living and Company bent u daarvoor in Nederland aan het juiste adres. Zij hebben namelijk een zeer uitgebreide collectie van dit designmerk in hun assortiment opgenomen. U vindt bij hen bovendien niet alleen maar de mooiste en betaalbare designartikelen van Hay, ook voor diverse andere designmerken bent u bij hen aan het juiste adres. Zo vindt u in hun assortiment bijvoorbeeld ook het prachtige behang van Kek Amsterdam en de mooie woonproducten van Bloomingville. Alle producten die ze bij Living and Company verkopen, kenmerken zich door een combinatie van een uitstekende kwaliteit en betaalbare prijzen. Zo zorgen zij ervoor dat design voor iedereen beschikbaar is. Ook hebben zij een voorkeur voor Scandinavische merken die gebruik maken van natuurlijke materialen en dit combineren met hedendaagse kleuren en woontrends. Het grote voordeel van Living and Company is dat u hun uitgebreide collectie op uw gemak online kunt bekijken en bestellen. U hoeft er de deur dus niet voor uit. Bestelt u voor een waarde van meer dan honderd euro, dan hoeft u bij hen bovendien niet eens verzendkosten te betalen. Als u op zoek bent naar mooie en originele woonartikelen van een goede kwaliteit van bijvoorbeel het merk Hay, dan is Living and Company een uitstekende keus.