Haartransplantatie Turkije: Internationale top 20 Kliniek

Kaal worden is natuurlijk helemaal geen schande, maar het kan wel erg vervelend zijn. Een haartransplantatie kan dan uitkomst bieden! Als het gaat over kaalheid, dan denken de meeste mensen in de eerste plaats aan mannen. En dat is aan een kant ook wel begrijpelijk, veel heren krijgen immers te maken met haarverlies op het moment dat zij ouder worden. Niet iedereen zal dit overkomen, maar de meeste mannen krijgen hier toch last van. Doordat dit een veelvoorkomend iets is, zal men niet zo heel snel geneigd zijn om hiervoor een haartransplantatie te overwegen, of het kapsel moet al belangrijk zijn vanwege het werk bijvoorbeeld, wat bij onder meer acteurs en zangers het geval kan zijn. Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat ook dames last kunnen krijgen van haren die uit gaan vallen en voor hen is dat vaak veel belastender. Natuurlijk leveren kale plekken niemand fysiek problemen op, maar psychisch vaak wel. Doordat het bij vrouwen veel minder vaak voorkomt, zullen zij al snel te maken krijgen met starende blikken en met vervelende vragen. Dit kan het erg lastig maken om met de hele situatie om te gaan. Op dat moment is het goed om te weten dat een haartransplantatie voor een duurzame oplossing kan zorgen.

Ziekte, haaruitval en haartransplantatie

Er zijn veel verschillende oorzaken die kunnen zorgen voor haaruitval en waarbij haartransplantatie een oplossing kan vormen. We bespraken hiervoor al het probleem van de mannen die haren gaan verliezen op het moment dat zij ouder worden, dit wordt ook wel Alopecia Androgenetica genoemd. Er zijn echter ook andere varianten van Alopecia, varianten die ook vrouwen kunnen treffen. Daarnaast zijn er ook nog andere oorzaken aan te wijzen voor haarverlies. Zo kun je brandwonden op je hoofd hebben, waar geen haar meer op zal gaan groeien. Of je kunt last hebben van huidaandoeningen, van een traumatische gebeurtenis of van veranderingen op hormonaal gebied. Kan een haartransplantatie in al deze gevallen uitkomst bieden? Dat hangt af van hoeveel gezonde haarzakjes er nog op jouw hoofd te vinden zijn, een arts kan jou meer vertellen over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie. Bij een haartransplantatie worden namelijk gezonde haren verplaatst naar gebieden die kaal zijn, om zo de kaalheid op te vullen en jou weer een mooi haardos te geven.

Ga naar Esteworld

Als jij overweegt om een haartransplantatie te laten doen, dan is het aan te raden om hiervoor naar een echte specialist te gaan. Niet iedere kliniek is hier even goed in. Wil je zeker weten dat het helemaal op de juiste manier verloopt en dat je na de ingreep snel zult herstellen? Dan is het aan te raden om te kiezen voor Esteworld, een kliniek die gevestigd is in Turkije. Nu denk je misschien, laat ik dat maar niet doen want ik heb veel slechte verhalen gehoord over mensen die behandelingen in het buitenland lieten doen. Deze kliniek is echter een zeer positieve uitzondering en dat laat de goedkeuring door het ministerie van Volksgezondheid en de andere accreditaties die zij hebben ook zien. Je kunt dus uitstekend naar hen toe gaan voor je haartransplantatie. Kies je voor hen, dan kies je voor:

  • gratis consult en nazorg in Nederland
  • Nederlandse begeleiding ter plaatse
  • speciale behandeling die beste resultaat geeft
  • verblijf in uitstekend hotel met hoge service
  • vervoer van en naar het hotel

Met andere woorden, alles wordt voor je geregeld en je kunt je dus helemaal overgeven aan de deskundige artsen die in deze kliniek werken. Overweeg jij een haartransplantatie, neem dan dus zeker contact op met Esteworld! Lees meer..