Bent u op zoek naar fysiotherapie? Zeist is de plek waar u woont? Dan kunt u kiezen voor “fysiotherapie Zeist”, zoals de naam al zegt bevinden wij ons in deze mooie stad in de provincie Utrecht. Wilt u de stad ontvluchten of komt u uit een omringend dorp, dan is het zeer wel mogelijk om u bij ons, bij fysiotherapie Zeist, te laten behandelen. Op het gebied van fysiotherapie zijn wij van alle markten thuis en wij blijven ons ontwikkelen zodat we ook in de toekomst de beste service kunnen verlenen. Wij weten dan ook als geen ander hoe vervelend het kan zijn om lichamelijke klachten te hebben die maar niet overgaan en waar een fysiotherapeut aan te pas moet komen. Bent u doorgestuurd? Neem dan snel contact op met fysiotherapie Zeist en dan plannen we u zo snel mogelijk in. U krijgt eerst een kennismakingsgesprek waar we u beter leren kennen en u ons alles kunt vragen wat u maar wilt weten. Ook kijken we naar uw blessure of kwetsuur en bepalen welke behandeling het meest doeltreffend is. Dan kan het echte werk beginnen en kunnen we u gaan inplannen bij fysiotherapie Zeist. De meest functionele manier is om u een keer per wek te zijn maar dit hangt uiteraard af van uw mankement. Het kan dan ook weleens voorkomen dat er meer haast bij is maar ook wat minder. Geen probleem, wij hebben voldoende opgeleide fysiotherapeuten in dienst om u van dienst te kunnen zijn en anders plannen we hier keurig omheen zodat iedereen de juiste zorg krijg die hij of zij verdiend. Bij fysiotherapie Zeist staat nooit iemand in de kou en dat willen we natuurlijk graag zo houden. Kom daarom eens een kijkje nemen op de website van ons, van fysiotherapie Zeist: fysiocentrumzeist.nl, daar vindt u al onze medewerkers terug, onze behandelmethoden en ook niet onbelangrijk: de prijs. In principe zijn er al een aantal behandelingen die betaald worden door uw verzekeraar. Dit is geheel afhankelijk van de verzekering maar vooral van de verzekering die u specifiek hebt per jaar. Als u denkt volgend jaar naar fysiotherapie Zeist te moeten gaan dan kunt u jaarlijks uw verzekering aanpassen zodat u meer behandelingen vergoed krijgt. Dat is een gouden tip want zo bent u geen dief van uw eigen portemonnee.

Op zoek naar fysiotherapie? Zeist heeft een goede fysiotherapeut

Fysiotherapie Zeist heeft wel zo zijn eigen specialiteiten. Zo hebben we voornamelijk mensen rondlopen bij fysiotherapie Zeist die zich bezig houden met voornamelijk:

  • rugklachten
  • schouderklachten
  • en knieklachten

Dat betekent echter niet dat u voor andere klachten niet bij fysiotherapie Zeist terecht kan. Dat is zeer zeker niet het geval. Bij ons staat u nooit voor een dichte deur dus neem ook contact op als u bijvoorbeeld moet revalideren, last hebt van uw nek of wat voor gewrichtspijnen dan ook. Wij zorgen er voor dat u zich in no time weer goed voelt en u uw werk weer kunt hervatten. Fysiotherapie Zeist is dagelijks geopend tijdens werkdagen tot maar liefst 21.00 uur. Daar hebben we bewust voor gekozen omdat veel mensen ondanks hun klachten gewoon door kunnen blijven werken of studeren maar dan wellicht op een lager pitje. Dan is het vervelend dat u vrij moet vragen omdat u bij fysiotherapie Zeist langs moet, zeker op een wekelijkse basis. Dat zal uw baas vast en zeker niet waarderen ook al laat hij of zij dat niet merken. De oplossing is dan ook om in de avond langs te komen zodat u geen overlap hebt met uw werk en uw werknemer ook zonder zorgen is en ziet dat het werk netjes op tijd afkomt. Zo slaat u meerdere vliegen in een klap en hebt u alle tijd om u bij ons te laten behandelen zonder u verder zorgen te hoeven te maken. Hopelijk klinkt u dat als muziek in uw oren en neemt u dus snel contact op met fysiotherapie Zeist.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op

Waar u ook last van hebt, of het nu veroorzaakt is door een operatie, door een sportblessure of een ongeval op werk, wij komen u maar wat graag helpen en ondersteunen. Fysiotherapie Zeist staat dan ook voor u klaar dus we hopen van harte dat u niet bij de pakken neer gat zitten met de gedachte dat het snel beter zal gaan. Dat is iets dat u nooit moet denken want zo blijven de klachten terugkomen op een reguliere basis. Hebt u hulp nodig met betrekking tot de ergonomie binnen uw bedrijf? Ook dan kan fysiotherapie Zeist vrijblijvend tips geven zodat men met een rechte rug aan het werk kan blijven gaan zonder gevaarlijke blessures op te lopen die er langzaam insluipen zoals de bekende muisarm. U kunt tegenwoordig via de website een afspraak maken met fysiotherapie Zeist. In principe nemen wij altijd binnen 30 minuten contact met u op, mits het natuurlijk tijdens onze werktijden is. Ook zijn wij op zaterdag geopend dus dat is wederom een mooie gelegenheid voor mensen met een druk leven om toch de tijd te hebben om langs te komen. Geeft u uw contactgegevens en adresgegevens door en beschrijf wat precies de problemen zijn. Ook kunt u aangeven wat uw gewenste dagen en uren zijn dat u kunt langskomen en dan bellen of e-mailen we u zo snel mogelijk terug. Dan begint u binnenkort absoluut aan een frisse start.