Europees inkopen - Inkada

Diverse instellingen moeten natuurlijk regelmatig Europees inkopen in de zin dat ze producten en diensten, vaak ook nog eens in bulk, moeten kopen vanuit andere landen. Andere landen, ondanks de Europese regelgevingen van de Europese Unie, kennen andere export- en importregels. Die kennen wij op ons duimpje en dat geldt ook voor de regels tussen landen onderling. We hebben ons gespecialiseerd in voornamelijk Europees inkopen maar we kunnen u ook bijstaan bij inkopen vanuit landen op andere continenten. In deze tekst willen we ons in ieder geval graag even richten op Europees inkopen dus neemt u ook even een kijkje op onze website, inkada.nl. Mocht u bijvoorbeeld slechts eens in de zoveel maanden of zelfs jaren Europees inkopen, dan is het erg verstandig om dit werk uit te besteden. U en uw medewerkers hebben wel andere zaken aan het hoofd dan de huidige wetgevingen opzoeken, inlezen en ervoor zorgen dat u er niet bekaaid afkomt. U wilt immers niet te veel betalen en dat is dan ook een speerpunt voor Inkada. Wij zorgen er dus voor dat u geen dief van de eigen portemonnee zult zijn terwijl u wel kwalitatief hoogstaande producten of diensten in kunt kopen. Klinkt u dat als muziek in de oren en kunt u wel enige hulp gebruiken? Neem dan even contact op als u onze diensten wilt inhuren. We kunnen u nu wel alvast vertellen dat u daar beslist geen spijt van zult krijgen. Lees trouwens ook even de diverse recensies van klanten die u al zijn voorgegaan door.

We kennen de regelgeving omtrent Europees inkopen geheel

We werken met name voor instellingen die diensten aanbieden. Het kan daarbij gaan om instellingen die wel degelijk concurrenten van elkaar zijn en zich in de private sfeer bevinden. We denken aan apothekers, tandartsen maar ook ziekenhuizen, dus instellingen binnen de zorg. Maar we helpen ook regelmatig non-profitorganisaties en zelfs de overheid, op elk niveau denkbaar. Vanzelfsprekend kunnen we ook bedrijven van dienst zijn bij het Europees inkopen. Het is altijd aan u in hoeverre u het Europees inkopen aan ons uitbesteedt. Wilt u enkel dat we een dubbele check uitvoeren? Of wilt u dat we dit op ons eigen houtje uitvoeren? We staan voor beide mogelijkheden open en alles wat er tussenin zit. U hebt dus nog wel het een en ander te bespreken met ons en daarom bent u meer dan welkom bij ons op kantoor in Almelo, Twente. Qua Europees inkopen zijn er vele procedures die we kunnen doorlopen waaronder openbare aanbesteding, niet-openbare aanbesteding en concurrentiegerichte dialoog. Bekijk een complete lijst met alle aanbestedingen die we voor een keur aan bedrijven hebben verricht online. U zult zien dat we voornamelijk in de regio Twente werkzaam zijn. Maar dat betekent zeker niet dat we u elders in Nederland niet van dienst kunnen zijn. Wij garanderen namelijk een landelijke dekking.

Ook voor andere financiële diensten kunt u bij ons aankloppen

Klim in de pen en beschrijf uw wensen aan ons team. U kunt ons bezoeken, telefonisch contacteren, mailen en een bericht sturen via het digitale contactformulier. We zullen vervolgens alles op alles zetten om u een duidelijk beeld te geven van de opties die u bij ons hebt. Want naast het Europees inkopen kunnen we u tevens helpen bij zaken zoals:

  • Kwaliteitsinspecties,
  • Contractbeheer,
  • Ondersteuning bij interimwerkzaamheden.

U leest het, de kans is aanzienlijk groot dat we ook uw bedrijf of instelling op weg kunnen helpen. U staat er nooit alleen voor dus wacht niet langer maar neem vandaag nog contact op met onze klantenservice. Lees meer…