Je kunt heel wat geld besparen. Wanneer je een nieuw huis koopt, is het niet meer van deze tijd om overal in je huis halogeenlampen op te hangen. Toch zal het je verbazen hoeveel halogeenlampen er nog in oude huizen en panden aanwezig zijn. Veel bedrijfspanden, garages, bouwplekken en dergelijken maken nog gebruik van halogeenverlichting of andere soorten verlichting. Misschien wil je oude lampen niet weggooien, of zie je het nut er niet van in om te moderniseren en over te stappen naar LED verlichting. Toch zijn er een heel aantal voordelen aan het gebruiken van LED verlichting in tegenstelling tot veel andere soorten verlichting. Stel, je bent aan het verbouwen en je schaft een halogeenbouwlamp aan. Je gebruikt deze ongeveer een halfjaar lang. Een bouwlamp is een investering, iets waar je niet later nog veel extra geld aan uit wil geven maar het gewoon een tijdje goed moet doen. Aan het einde van het jaar kom je erachter dat je energierekening een stuk hoger dan normaal is, en je halogeenbouwlamp moet ook nog eens vervangen worden nadat je deze een halfjaar gebruikt hebt. Dit is geen onrealistisch scenario, als je kijkt naar hoeveel LED bouwlampen je kunnen besparen. Zo doen LED bouwlampen het gemiddeld gezien ongeveer 7,5 keer zo lang als een halogenen variant. Daarnaast zijn LED bouwlampen ongeveer 85% energiezuiniger dan een gloeilamp en verbruiken LED bouwlampen 75% minder stroom dan halogenen bouwlampen. Je kunt voor je verbouwing dus veel beter LED bouwlampen aanschaffen. Ook voor bedrijfspanden of andere situaties zijn LED bouwlampen of gewone LED lampen de beste keuze. LED lampen besparen je veel geld, en zijn daarnaast ook nog eens een stuk duurzamer dan andere soorten verlichting. Toch geven ze minstens even veel licht als een gloeilamp of een halogeenlamp.

De beste plek om je LED bouwlampen aan te schaffen

De vraag is nu alleen, waar koop je een goede LED lamp of LED bouwlamp? Er zijn bouwwinkels waar je heen kunt om een LED lamp te kopen, alleen een bouwwinkel richt zich op het verkoop van vele producten. Ze zijn niet expert op het gebied van LED verlichting. Het LED Warenhuis is dat wel. Wij weten alles over LED verlichting, en kunnen daardoor gericht helpen. Dit is wat we jou als klant kunnen bieden:

  • Een makkelijk te bereiken en uitstekende service.
  • LED lampen van goede kwaliteit voor een competitieve prijs.
  • Al meer dan vijf jaar tevreden klanten in Nederland en BelgiĆ«.

We hebben een redelijk assortiment aan LED lampen met verschillenden functies. Naast LED bouwlampen kun je bij ons bijvoorbeeld ook kweeklampen kopen. We hebben bouwlampen met bewegingssensoren, gewone bouwlampen, lampen die je qua kleur kunt aanpassen, lampen die je kunt dimmen, noem maar op. Daarnaast zijn wij een bedrijf dat geeft om duurzaamheid. Wij werken samen met gemeentes om verlichting van bedrijfsterreinen en oude panden te vervangen door onze duurzame LED lampen. Door de jaren heen hebben we zo heel wat projecten gehad. We hebben onder andere bedrijven geholpen met het subsidiƫren van LED verlichting, en kunnen jou daar mogelijk ook bij helpen.

Kijk eens op onze website

Naast alles wat we je te bieden hebben garanderen we je een uitstekende service. De klant is koning bij ons. Zo zijn we iedere dag tussen 09:00 en 21:00 te bereiken, kun je je aangeschafte product binnen twee weken kosteloos retourneren en kun je vrijblijvend contact met ons opnemen om je vragen te stellen. Voor meer informatie kun je altijd een kijkje nemen op onze website: hetledwarenhuis.nl. Hier vind je naast alle producten die wij verkopen een FAQ en een blog.