Al sinds mijn tienerjaren gebruik ik op dagelijkse basis make up. Door de jaren heen heb ik dan ook de nodige producten gebruikt. Al snel kwam ik erachter dat het ene product zeker niet het andere is. Sommige make up producten verstoppen je poriën en kunnen je een onzuivere huid geven. Ik heb al een vrij onzuivere huid van mezelf, dus ik kan het zeker niet gebruiken als de producten die ik gebruik hier ook nog eens een slecht effect op hebben. Het is echter makkelijker gezegd dan gedaan om de juiste producten hiervoor te vinden. Gelukkig kwam ik een tijdje geleden op de website van Pavez terecht. Hier verkopen ze minerale make up producten.

  • Geschikt voor ieder huidtype
  • Met SPF 15
  • Voor een egale en natuurlijke tint

De informatie die ik op de website vond sprak me zeker aan. Ik vind het absoluut geen probleem om online dingen te bestellen, maar met make up was dat voor mij toch wel een ander verhaal. In een winkel kun je eenvoudig bekijken hoe je huid reageert op de producten en hoe het bij je staat. Dit is online toch een stuk lastiger om te doen. Je wilt ook niet een volledige tube van het een of ander bestellen om er vervolgens achter te komen dat het niet bij je past en dat je het dus voor niets hebt gekocht. Gelukkig hebben ze daarvoor bij Pavez de ideale oplossing. Je kunt eenvoudigweg een proefpakket bestellen. Samples kun je al voor € 1,50 bestellen, maar je kunt bijvoorbeeld ook voor een pakketje gaan voor slechts € 9,95. Dit is de beste manier om de minerale make up producten uit te proberen.

Test de minerale make up

Wanneer je voor het eerst nieuwe make up producten gaat gebruiken is het natuurlijk altijd de vraag hoe je huid hierop zal reageren. Zeker met een huid zoals de mijne moet ik hier toch altijd wel goed op letten. Daarom is het verstandig om ook de minerale make up eerst alleen op een klein gedeelte van je huid aan te brengen. Op die manier kun jij bekijken of het bij je past. Omdat de minerale make up voor 100% uit natuurlijke materialen bestaat hoef je over het algemeen niet bang te zijn voor negatieve effecten. Het is geschikt voor ieder huidtype en komt altijd SPF 15. Dit betekent dus dat je met het gebruiken van deze minerale make up producten ook meteen beschermd bent tegen te zon. Wil je bijvoorbeeld de minerale foundation gebruiken? Zorg er dan zeker voor dat je de juiste tint besteld! Het kan het beste zijn om hier een aantal samples van te bestellen en dan je keuze te maken.

Meer weten over de minerale make up

Vind jij het lastig om te bepalen welke producten je het beste kunt bestellen of wat het leukst bij jou zal staan? Neem dan contact op met de klantenservice van Pavez. De medewerkers staan je graag te woord om je meer informatie te geven wanneer je dat nodig hebt. Dit is ook handig als je er bijvoorbeeld niet uitkomt met welke minerale make up producten je precies nodig hebt of wat de voordelen ervan zijn. Wat mij het meeste aansprak is dat de producten diervriendelijk gemaakt zijn. Dit betekent dat er geen dierlijke materialen in de minerale make up verwerkt zitten en ook dat je niet bang hoeft te zijn dat deze op dieren getest is. Ik gebruik de producten inmiddels alweer enige tijd en ik ben er zeer tevreden over. Neem vandaag dus nog de tijd om het aanbod te bekijken en plaats je eerste bestelling.