Maak kennis met Wim. Wim was een jongeman die tijdens zijn studentenleven zich graag volstopte met biertjes en hamburgers. Van de zeventienjarige, knappe voetballer was er al snel geen sprake meer. ‘Ik bleef maar vetter worden,’ gaf Wim toe. ‘Eigenlijk deed het me weinig, want ik kon eten wat ik graag at en de studieresultaten waren heel goed.’ Dat bleek ook het geval. Tim kon na zijn glansrijke schoolloopbaan starten bij een IT-bedrijf, waarbij hij al snel opklom tot het middenmanagement. Hij staat bekend om zijn analytisch denkvermogen en ook om marktgericht te werken. Niet zelden kreeg zorgde mijn advies aan de CEO ervoor dat het bedrijf het voor de wind ging. Toen die ontslag nam om baas van een ander bedrijf te spelen, werd ik benaderd door het headhuntersbureau dat onze nieuwe CEO zou zoeken. Ze vonden dat ik alle competenties had om de functie te vervullen.’ Tranen springen in de ogen van Wim. ‘Ik kwam zelfs in de laatste ronde selectieronde terecht. Ik eindigde tweede met de melding: je hebt alles in je om het bedrijf te leiden, maar je hebt niet de uitstraling om een bedrijf met winnaarsmentaliteit te leiden. Met andere woorden: Wim, je bent te dik.’ Wim zegt dat hij in de put zat. ‘Vanaf dan wist ik gewoon dat er iets moest veranderen. Ik koos voor een diëtist Den Haag: Matoeta.’

‘Mijn diëtist Den Haag gaf me weer zin in een gezonde levensstijl.’

‘Bij Matoeta vond ik een diëtist Den Haag die me begreep,’ zegt Wim. ‘De diëtist leerde me kennen en wees me op mijn slechte eetgewoonten. Maar het ging veel verder dan dat. Naast zeggen je eet te veel vet en suikers, gaf de diëtiste me ook oprecht en eerlijk advies. Ze begreep wat mijn problemen waren en ze motiveerde me om door te bijten en mijn doelstellingen te behalen.’ Aan ons gaf Wim door waarom Matoeta zo goed voor hem was:

  • ‘Ik kreeg weer een knap, mannelijk lichaam’
  • ‘Ik kreeg zelfvertrouwen’
  • ‘Matoeta is meer dan een zoveelste diëtist Den Haag. De diëtisten daar zorgen voor een persoonlijke aanpak.’
  • ‘Het voorgestelde dieet is geen dieet-voor-iedereen. Matoeta gaf me een diëtist Den Haag die zorgt dat het dieet past bij wie je bent en dat je het zeer waarschijnlijk kunt volhouden.’
  • ‘Naast afvallen en voedingsadvies motiveren de diëtisten van Matoeta je!’

Dankzij de diëtist Den Haag kreeg ik opnieuw de kans om CEO te worden.

‘Dankzij de diëtist was ik snel afgevallen en zag ik er weer mannelijk en stoer uit’, zegt Wim. ‘Het bestuur en mijn collega’s complimenteerde me op mijn doorzettingsvermogen. Ze leerden voor het eerst een Wim kennen die zorg droeg voor zichzelf en wou dat hij er goed uit zag.’ Wim lacht: ‘Ik was een man die niet geloofde in diëtisten. Die zorgen alleen maar dat je een jojo bent. Mijn diëtist Den Haag heeft dat beeld toch helemaal verpulverd. Dankzij haar ben ik de man geworden die ik nu ben. Nu heb ik niet alleen de brains om CEO te worden, maar zie ik er ook uit als een man die een bedrijf met winnaarsmentaliteit kan leiden. Doordat de nieuwe CEO blijkbaar zich niet aan alle financiële regeltjes hield maakte het bestuur komaf met hem na een drietal jaren. Toen kwam er een nieuwe selectieronde. Maar die was er eigenlijk voor de schijn, want het bestuur had mij al aangeduid. Mijn leven is helemaal op zijn kop gezet door een diëtist Den Haag. En dat dankzij een mentaliteitsverandering die ik zelf met coaching van Matoeta in gang heb gezet’.