Bij Singel Advocaten kunt u in contact komen met een advocaat die u op een zeer professionele wijze zal helpen met uw zaak. Of u nu zelf een zaak wilt aanspannen of in beroep wilt komen; de advocaat Breda staat voor u klaar om u te helpen. Iedereen heeft in Nederland recht op een advocaat en dat betekent dat wij ook pro deo advocaten in dienst hebben. Als kantoor zijn wij aangesloten bij de orde van advocaten. Wij zijn zeer ervaren op vele gebieden en wat voor zaak u dan ook heeft, wij kunnen u van dienst zijn. Als kantoor hechten wij erg veel belang aan een goede samenwerking. Daarom zullen wij altijd proberen om na te denken over de mogelijkheden voor u en welke advocaat Breda het beste past bij uw zaak. Wij werken met zeer ervaren en kundige advocaten die u te alle tijde uit de brand kunnen helpen. Het gaat als volgt in zijn werk als u een advocaat Breda inschakelt; eerst neemt u contact op met ons. Dat kunt u doen door eenvoudigweg naar de website te gaan en het contactformulier in te vullen. Aan de hand van dit formulier zullen wij een inschatting kunnen maken van de advocaat Breda die geschikt zal zij voor uw zaak. Vervolgens maken wij met u een afspraak op een tijdstip dat u schikt. Als er veel haast is bij een afspraak omdat u bijvoorbeeld in beroep wilt komen, dan zullen wij uw zaak altijd voorrang verlenen. Het in kaart brengen van uw zaak is een belangrijke stap in het proces naar een goede zaak. Daarom moet de advocaat dan ook alle gegevens hebben die er wat betreft uw zaak zijn. Wij behandelen zeer veel verschillende zaken zoals:

  • strafrecht
  • arbeidsrecht
  • familierecht
  • verbintenissenrecht
  • ontroerend goed

Advocaat Breda; zeer goed bereikbaar

Een van onze waarden is dat als wij eenmaal met u in zee gaan, dat wij er ook helemaal voor gaan. Dat betekent dat wij echt gaan voor een hands on mentaliteit waarbij de advocaat Breda honderd procent tot uw beschikking is. In zaken komen vaak nieuwe dingen aan bod. Daar hebben wij veel ervaring mee. De flexibiliteit om met deze nieuwe feiten mee te buigen en nieuwe strategie├źn te bepalen is een vereiste die wij stellen aan onze advocaat Breda. Onze advocaten zijn getraind om in te spelen op aanpassingen en zullen dan ook altijd bereid zijn om grote stappen te zetten. Tevens kunt u de advocaat Breda op ieder moment bereiken. Ook deze bereikbaarheid behoort tot onze waarden, want bereikbaarheid van de advocaat is zeer belangrijk. U moet continue de mogelijkheid hebben om uw advocaat Breda te spreken en andersom doet u er ook verstandig aan als u bereikbaar bent voor de advocaat. Als u tegen problemen aanloopt omdat u toch niet tevreden bent over een bepaalde gang van zaken, dan nemen wij dat zeer serieus. Het is dan ook de bedoeling dat u ons in deze gevallen op de hoogte stelt. Neem dus niet alleen contact op met uw advocaat maar ook met ons kantoor mochten er zaken niet naar tevredenheid verlopen of mocht er over bepaalde zaken onduidelijkheid bestaan. Als dat zo is dan zullen wij u namelijk helpen en proberen er voor te zorgen dat het probleem wordt opgelost. Een goede band tussen u en de advocaat Breda is van groot belang, maar dat heeft natuurlijk ook te maken met de klik die u met uw advocaat Breda heeft. Mocht nu uit het eerste gesprek al blijken dat het niet erg goed werkt tussen u deze toegewezen advocaat, dan mag u er altijd voor kiezen om een andere advocaat aan te stellen die wij tevens aan u zullen voorstellen. Het eerste gesprek dat u voert met de advocaat is namelijk altijd vrijblijvend. Dit gesprek is er voor bedoeld om kennis te maken en tevens is het gesprek er voor bedoeld om uw zaak helder te maken. Wat zijn de zaken die belangrijk zijn? Heeft u alle informatie aangeleverd? Ziet u niets over het hoofd? Zijn er stappen die u kunt zetten die er voor zorgen dat u zaak beter wordt? Heeft u alle papieren nog? Zijn er getuigen die nog een rol zouden kunnen spelen? Er zijn tal vragen die wij als kantoor zullen opstellen en aan u voorleggen. Deze zullen moeten worden beantwoord.

Advocaat Breda en de rest van Nederland

De advocaat Breda zal in uw zaak duiken en deze zo goed mogelijk voeren. Door onze ervaring de afgelopen jaren kunnen wij zeggen dat wij veel succesvolle zaken voerden en dat wij beschikken over de beste advocaten Breda. Wij werken echter niet alleen in Breda maar tevens in heel Nederland. Dus ook als u elders in Nederland op zoek bent naar een advocaat dan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij zullen uw zaak zo goed mogelijk voeren. Als u onder een bepaalde inkomensgrens valt, dan heeft u recht op een advocaat waar u niet voor hoeft te betalen. Deze regel geldt echter enkel voor particulieren en niet voor bedrijven. Bij Singel Advocaten hebben wij tevens de mogelijkheid voor u om een pro deo advocaat in te zetten. Er zijn zeer veel zaken die wij kunnen doen voor u en als u vragen heeft over onze werkwijze of de manier waarop wij eventueel met uw zaak aan de slag zouden gaan, neem dan contact met ons op. Op onze website is veel informatie te vinden en onder het kopje veelgestelde vragen zullen vele van uw vragen al beantwoord worden. Kijk snel op de website en als u nog meer vragen heeft neem dan contact met ons op.